Az elmúlt évek során a kormány folyamatosan azt hangoztatta, hogy nőtt a pedagóguspálya presztízse, így szívesebben választják ezt a diákok. A felvételi statisztikákat nézve ez nem egészen így van.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Csizmás Kond: már megbocsáss de zöldségeket beszélsz ! te nagyon magyarosan (fideszesen) látod a világot,pedíg az nem olyan félelmetes. a "világelmélet" alatt mit értesz? a globalizált világot,miböl pld. méhszaros lörinc iszonyatosan gazdag lett? nem értelek.
szerinted az rendben van ha egy kiválasztott,párt hü csoport ,társaság hihetetlen vagyonokra tesz szert pár éven belül de ha egy tehetséges fiatal csak jól szeretne élni, az már harácsolás? a mai generáció,- nekem nincs velük problémám,szerintem értelmesebek mint te,veöce,shikari,erikkson, a durrbincsról nem is beszélve!
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...miért akarsz örökké másról beszélni mint amit a cikk taglal ?
...és értelem...ezt is pont te kell megállapítsd ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: figyusz sicc ! te agyilag kátrányos ,600 trabantba csinált gyerök! taglaljon neked a gulyás gergö és a szondi 2 apródja! pont te állítasz és állapítasz meg dolgokat,fogadok,hogy a házból nem teszed ki a tappancsaidat csak elmélkedsz a büdös szobában az M1 en és nézed a borzalmakat...,közben akár egereszészhetnél is...
csak úgy....
@Csizmás Kond: jaa, és majd el felejtettem, setét vagy mint egy egérlyuk...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ..a te látókörödből bármi lehetséges...
tulipan
Nem csodálom, a fiataloknak nem fizetős foglallkozás!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok