Az ELTE Sikerek eseménysorozat legutóbbi vendége Stumpf István jelenlegi alkotmánybíró volt, kevés sorosozás, sok sztorizgatás volt. A felesége szerint 98 százalék, hogy Stumpf nem lesz megint alkotmánybíró.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A mi komcsijaink jók, a tiétek meg rosszak. Eléggé dedós hozzáállás. Ha már itt tartunk, akkor "kommunizmus" és "szocializmus" sem volt. Csak annyira, amennyire az orbáni diktatúra "keresztény" és "demokrata", meg "nemzeti". Azaz semennyire, "Semjénnyire". Legfeljebb orosz nemzeti. Ezeknek mindig csak egy hazug köpönyeg kell, amit szélirányba fordítva eltakarják az egyre féktelenebb rablást és elnyomást. Teljesen mindegy, hogy milyen hazug feliratot pingálnak a leplükre. Ami alatta van és nemzeti zászlókkal el lehet takarni, ott a lényegük.
uploads.disquscdn.com/images/d529fa965b7c19933c3aae62e84573fcc1bbeaed24a0bd23f60016592ec433fb.jpg?w=600&h=604
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fnol.hu%2Fdata%2Fcikk%2F1%2F54%2F12%2F97%2Fcikk_1541297%2F210-003_EFA831B03360A27A92E3C160F4AFCC083459986F-nol.jpg&key=uytv5VJRCpANSQu03Zj1og&w=600&h=411
Eladott Ország
Az a baj ezekkel, hogy amikor megszülettek, rászoktak a levegőre. Micsoda banda jött össze kilenc éve, amikor Orbán Viktor lett a kormányfő. Sokoldalú ember ő, ki is osztotta a szerepeket kedvenceinek. Ő a fővigyázó mester. Nem is tudom, miért nyavalyog a nép, hiszen annyian óvják országunkat, a magyar embereket, hogy nyugodtan hajtjuk álomra okos fejünket. Orbánék megvédenek mindent és mindenkit. Önök is így gondolják? Ugyan, mi bajunk lehetne? Lehetnének Magyarország aranycsapata, lehetnének Magyarország álomcsapata. Nem lettek. Orbán Viktor vigyáz a demokráciánkra. Jogász lett, Soros-támogatással okosodott, hogy a komcsik helyett demokraták vezessék az országot, tette-vette magát a Liberális Internacionálé alelnökeként, aztán a ruszkik haza, térdre csuhások annyira megviselték személyiségét, hogy szépen lassan belefogott a diktatúra tanulásába. Mára eminens tanuló lett: a lopunk, csalunk, hazudunk, gyűlölünk, kirekesztünk, megbüntetünk egoista professzorává vált, és vitte magával csókosait. Stumpf István társaival együtt az alkotmányosságunkra emlékeztet; megkreálták az alaptörvényt maguknak, azóta hajtanak a monarchiára.Egy beteg elméjű politikus sokkal nagyobb veszélyt jelent a társadalomra, mint azok fiatalok, akik néha szippantanak egy kis könnyű drogot. Utóbbiak gyógyíthatóak könnyebben, mégpedig úgy, ha a papíron kívüli dilis politikusok gondoskodnak arról, hogy legtöbbjük sanyarú sorsa megszűnjék. Úgy, mint hajléktalanság, éhezés, kirekesztés, emberi jogok semmibe vétele, jövőjük elrablása. Kíváncsi lennék, hogy a politikusok drog-, illetve elmeorvosi vizsgálata után mi derülne ki: a narkósokból vagy a hülyékből lenne több közöttük. A csapat kerete bármikor, bárkivel bővíthető, meg is teszi Orbán fidesz szövetségi kapitány, már annyi rajtunk az élősködő, mint nyárfaerdőben a nyárfa. Lehettek volna aranycsapat, lehettek volna álomcsapat, e helyett kialakult Magyarország rémálom csapata. Azt mondják az orvosok, hogy rémálom ellen B1-vitamint kell szedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.