2017. január 1-től hatályos a lakóépület építésének egyszerű bejelentéséről szóló 155/2016 (VI. 13.) Kormányrendelet és annak 353/2016 (XI. 18.) Kormányrendelettel történő módosítása. A Kormányrendelet a legfeljebb 300 négyzetméter összes hasznos alapterületű új lakóépület építése és meglévő lakóépület max. 300 négyzetméterre bővítése esetén az építtetővel közvetlen szerződéses kapcsolatban álló fővállalkozó kivitelező és alvállalkozói által az építőipari kivitelezési tevékenységgel érintett lakóépület hibás építési tevékenységével okozott, és a fővállalkozó kivitelező általa bármely jogviszonyban foglalkoztatott felelős műszaki vezető által a művezetési tevékenység körében okozott kár megtérítésére kivitelezői felelősségbiztosítás megkötését kötelezően írja elő.

Forrás: bestproduct.hu
Feltöltő: cvieri3200
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Itt egyvalaki járhat jól a szereplők közül az pedig csak a biztosító. Ugyanis ha az okozott kár(ok) meghaladják a biztosítási keretet nem fizetnek vagy az mondják, hogy az okozott kár(ok) nem minősülnek biztosítási eseménynek és viszlát. Életfogytig mehet a pereskedés, hogy ki a hibás míg valaki egyáltalán pénzt lát. A biztosítók bekapcsolása az építőipari kivitelezési tevékenységbe csak látszólag tűnik úgy, hogy enyhítik vagy csökkentik a károk megtérítését, hogy olcsóbbá, biztonságosabbá, átláthatóbbá nem tették az holtbiztos. Korábban is megvolt a lehetőség arra, hogy bírósági úton szakértők bevonásával rendezzék a felek a vitás kérdéseket, amit általában a sohanapján sikerült rendezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.