Lapszerkesztő barátomnak két napja szemrehányást tettem, hogyan képes ilyen szamárságokkal foglalkozni, mint a Bangóné-ügy.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A probléma az, hogy TGM érvelése felmenti a fidesz bűnöző és politikai prostituált bandát a válaszadás kényszere alól, akik közül egyébként jó néhányan már régen megérettek a börtönre. A maffiaállamnak mindent lehet! Lóf@szt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: folyr...
Hacsak nem vagy ennyire amnéziás és/vagy ilyen ocsmányul hazudsz. Azt még el is hiszem, hogy nem érdekelnek a tények arról, hogy az MSZMP-KB rittyentette Orbánék klubját, de azt már nehezen tudom elhinni, hogy ne tűnt volna fel, hogy számos barátodat vegzálta az a rendőrség, melynek minisztere az az ember volt, aki Orbán drága Pista-bátyámja volt, s akinek a nyaralójában dajdajoztak!
Hasonlóképp durva azon rinyálásod, hogy „ helytelenítem, hogy Rogán miniszter feleségét és a néhai Andy Vajna filmcézár özvegyét sanda szexista megjegyzések érik. ”. Nos a dolog úgy áll, ezek a libák saját magukat tették ki a placra , sőt a derék miniszterné még máshova is. Ráadásul mindkettő esetében nem a megélhetésükről van szó! =))
relatív
Ha már ilyen lufivá duzzasztotta a regnáló bandája ezt a jól félremagyarázott ' patkány-inváziót ' ami jelenleg a budapestieket vegzálja, akkor arról IS essék szó, hogy milyen undorítóan áll ki a magát nem kormányhűnek tituláló TV esti adásában a regnáló mellett.

Talán éppen a felháborítóan igaztalan kormányzati felhajtást kellene ekkora vehemenciával elítélnie, ha adna emberi értékekre IS !

Ha józan paraszti ésszel - van ilyen országunkban jelenleg (?) - nézzük manapság közéletünket elképedünk azon a kicsinyességen, silányságon, mely jellemzi.

Mikor lesz egy olyan légkör ebben az országban, ahol az emberi értékek, és nem a gyűlölet lesz az uralkodó ?!
szerda
Miközben mindenki Bangóné patkányozásán pörög, Orbánék eladósították az országot Kínának

b1.blog.hu/2019/04/29/mikozben_mindenki_bangone_patkanyozasan_porog_orbanek_eladositottak_az_orszagot_kinanak#more14793294

Patkánytempó:
Kérdés, hogy ha az egész pályafelújítás a kínaiak érdeke, mégis miért a magyar adófizetők (ön, kedves olvasó, szintén!) finanszírozzák az egészet. Igaz, Peking készségesen ad hozzá hitelt, kínai bankokon keresztül. Mégpedig úgy, hogy a pénz legnagyobb részét kínai vállalatoknál kell elkölteni. Az egészet pedig a magyar adófizető törleszti. Hát így a hülyének is megéri, hát még nekünk! Főleg, ha Mészáros Lőrincnek is leesik egy-kétszáz milliárd.
szerda
Patkánytempó 2: hvg.hu/itthon/20190430_Lazan_elgancsoltak_az_ovodai_alairasgyujtest_kivizsgalasat?s=hk

Mindössze 3 „igen” szavazat, 11 „nem” ellenében, 1 tartózkodás mellett – ilyen arányban szavazta le a VIII. kerületi önkormányzat képviselő-testületének kormánypárti többsége, hogy egyáltalán napirendre vegyék a józsefvárosi óvodákban törvénytelenül zajló fideszes aláírásgyűjtést kivizsgáló bizottság ötletét.
Eriksson
@szerda: Az iromány címe azt sugallja, hogy Bangóné jól időzített.
Aki Én
@Eriksson: Nem vártuk, hogy ezt kedden megértsd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.