Harmadik születésnapja alkalmából az Országházban fogadott egy Ádám nevű fiút Orbán Viktor miniszterelnök. Ádám először a miniszterelnöki dolgozószobában sütizett, aztán Orbán a korona mellett elvezette a parlamenti ülésterembe.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menekült
A szülők pár év múlva hogy fogják szégyellni, hogy egy börtönlakó sütiztette a gyereküket. Inkább azt kéne tanítani Ádámnak, hogy ne fogadjon el édességet idegentől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@Edmond Dantes: Itt nem az angolokról van szó! Gyerekkoromban is vitték a gyerekek egy-egy csoportját a parlamentbe, talán Mikuláskor (én soha nem voltam), megvendégelték, megajándékozták őket - mindenkinek nagy élmény volt. Szóval, nem Orbán találta ki, és igen, nekem tetszik!
csipetke
@vacsi: 15:46 Nincs garancia.Én eleget éltem az átkosban is,láttam-hallottam,hogy Kádár egy meglehetősen puritán életet élő,és allűröktől mentes pali volt.A rendszerváltás utáni vezető pártok még évekig tanulták a ránk/rájuk szakadt fenenagy szabadságot,és ami ezzel jár.Fokozatosan bátorodtak fel,és nyilván minden kormány kihasználta a hatalmát a maga javára,de ilyen,mint a fidesz,akik lerabolták,az országot,hagytak lepusztulni oktatást,egészségügyet,viszont százmilliárdokat sz@rtak el orbán hobbijára,a pénz,ami az ittlakó,ide nemkevés adót fizető embereket illette volna,zsákszámra öntötték a külhoniaknak,és lehetne sorolni,milyen óriási károkat okoztak a garázdálkodásuk 9 éve alatt.
Szóval,nem gondolom,hogy a nyakunkba szakad mégegy ilyen gané banda.Most egy a lényeg,ezektől megszabadulni bármi áron..
Edmond Dantes
@vacsi: Ki a fene mondta,hogy Orbán találta ki? Nem tudom,hogy mikor volt a maga gyerekkora,de az "átkosban" szintén nem kellett kampányolni az elvtársaknak,az akkori politikusok sem választással kerültek hatalomba.Ennyiben úgy működtek,mint egy királyság!!! Ez rohadtul tetszik Orbán vezérlő fejedelemnek,zavarja is a demokrácia,ezért lebutítja..Ők is közpénzből aranyoskodtak,általában karácsonykor-ami rendben van- de
azt legalább a javukra írom,hogy akkoriban ismeretlen fogalom volt a gyerekéhezés.Az,hogy magának az is tetszett,meg ez is,azon nem csodálkozom.Továbbá ne keverje az akkori gyerekek parlamenti karácsonyát a mostani Fidesz választási kampányával.Ráadásul ők is ugyanúgy tartanak parlamenti gyermeknapot karácsonykor-ami rendben van-,akkor ez mi a fene???.Maga képtelen különbséget látni események között.Legalább azon gondolkozzon el-ha képes rá-hogy akkor Orbán mennyivel különb,mint azok,figyelembe véve,hogy most gyerekek ezrei éheznek.(Bár KISZ titkárként,párttitkár családban nevelkedve ...) Az sem tűnt fel magának,hogy három hét múlva Orbánnak kimondottan fontos választások jönnek és most kezd el aranyoskodni egy három éves gyerekkel? Az sem tűnt fel magának,hogy mindezt nem diszkréten,magánakcióként,hanem videósok kamerája előtt műveli? Azt már csak mellékesen jegyzem meg,hogy azok, akiket akkoriban arra kényszerítettek gyerekként,hogy Rákosit köszöntsék virággal,azok ma nem büszkék arra,hogy a kopasszal szerepeltem.Miből gondolja,hogy ez a kis srác majd büszke lesz arra,hogy a nagy hasúval szerepelt?
tulipan
@Edmond Dantes: Gőze sem lesz,már, ki is volt az a pókember???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.