Többször is belemártotta édesanyja mellkasába a kését G. Krisztián, aki a törékeny nő segítségére sie­tő kisöccsének sem kegyelmezett.

Káldon egy 20 éves fiatalember kést mártottédesanyjába és testvérébe. G. Krisztiánt mindig is zűrös fiúnak ismerték a környékbeliek, sokak szerint nem csak drogozott, de mentális problémákkal is küzdött. A fiú csütörtökön éjfél előtt nem sokkal támadt rá édesanyjára egy késsel:

a nőt kisebbik fia próbálta védeni, de ő sem menekülhetett, Krisztián saját öccsét is megszúrta. A fiú túlélte a késelést, az anya azonban belehalt sérüléseibe. A tettest nem sokkal később elfogták.

A lapnak a nő élettársa mondta el, hogy szerinte min robbanhatott ki a vita.

Vettem a páromnak egy kiskutyát születésnapjára, amit Krisztián magának akart. Úgy tudom, ebből az apróságból pattant ki a vita. Én már aludtam, mire kiértem a konyhába, Zsanettből már ömlött a vér. Csak annyit tudott mondani, hogy megszúrták, aztán elájult. Esélye sem volt, a szúrás a tüdejét is elérte

– mesélte a férfi.

(bors.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Jó, hogy nem az derül ki, hogy a kutya a bűnös. Nincs olyan ok, amiért gyilkolnia kell valakinek.
vacsi
Akinek gyilkos vér van az ereiben, annak mindegy is, hogy miért gyilkol. Most a kutyára fogják, de ez egyáltalán nem biztos, szerintem már régóta tervezgette, a kutya csak kiváltotta a cselekményt.
Az ilyet örökre ki kellene vonni a forgalomból, hisz meggyógyulni soha nem fog!
görbetükör
Ja, a kutya miatt!
Nem ám, a brutál, gyilkos lelkű ember miatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok