Véget kell vetni Európában a felelőtlen, bevándorlást támogató politikának, amely az elmúlt három évben jellemezte az Európai Unió vezetését, intézményeit – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a pénteki hajdúböszörményi lakossági fóruma előtt újságíróknak.

Kovács Zoltán hangsúlyozta: a kormány az elmúlt években következetesen felvette a harcot azzal a politikával szemben, amely Brüsszelt és a nyugat-európai országokat uralja.

"Ez egy bevándorláspárti politika, amelynek az lehet a következménye, hogy teljesen megváltoztatja Európa jövőjét, az európai kultúra alapvető sajátosságait" – fogalmazott, a brüsszeli politikára utalva.

A magyar példát, a V4-ek együttműködését és Olaszország példáját követve következetesen, határozottan, egyértelműen kell fellépni a migrációval szemben

- mondta Kovács Zoltán.

Rámutatott: ez már nemcsak a közép-európai országok lakóinak véleménye, hanem a felmérések szerint Európa egyre több országában a közvélemény többsége teljesen elutasítja a bevándorláspárti brüsszeli politikát.

Hangsúlyozta, hogy a május 26-i európai parlamenti (EP-) választás sorsdöntő lesz a kontinens jövője szempontjából. Európának olyan képviselőket, vezetőket kell választania, akik képesek a bevándorlás megállítására – fűzte hozzá.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Akkor szőrösszar készülj fel mert itt nektek már nem terem babér !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok