Miért nem beszélnek a cigányok magyaröléseiről, amivel köteteket lehetne megtölteni – nagyjából így összegezhető a cigányok halálával végződő fegyveres támadásokkal kapcsolatos netes hozzászólások zöme. Előszeretettel hangoztatott elem még a lakájmédia felelőssége, azoké az újságíróké, akik egyáltalán le merik írni, hogy akár rasszista hátterük is lehetett a támadásoknak. Semmire sem jutott eddig a rendőrség a romák elleni, 2008 végi fegyveres merényletek ügyében, noha azokra külön nyomozócsoportot állított.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyirtass
Érdekes a feltett kérdés! Ebből arra következtetek, hogy a romák személyük ellen elkövetett "merényletnek" értékelik, ha a "gazda" "megvédi a munkája gyümölcsét"
Érdekes felfogás.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a "roma rosszkor volt rossz helyen és póruljárt"
Egyébként pedig ha csak "egy fülest csavar le nekik valaki" már akkor is "földrengésről" beszélnek, amelyik kipusztította az egész rokonságát.
maxentius
Lehívtam a vizualitásomat Drazsé-szemszögéből: pl. tüzifatolvajt kapok rajta a saját kertemben. Kedves Orsós és Lakatos Urak. Szíveskedjenek felfáradni a teraszunkra, mindjárt hozok egy kis papramorgót. Közben itt ezzel néhányméteres kábellel kötözzék magukat a teraszoszlophoz, ja, ez a személyes szabadság korlátozása? Bocs! erről teljesen megfeledkeztem. Hát akkor iddogáljanak nyugodtan, addig én felhívom a helyi kmb-st, de ha fél órán belül nem jön ki, akkor menjenek Isten hírével....ja és a már összekészített tüzifát ne hagyják itt, ha már annyira megdolgoztak a felpakolással. ..és a pálinka maradékát is vigyék el. Jöjjenek vissza holnap ilyenkor, a dokinál leszek legalább egy órán keresztül.
Drazsé és Gusztustalan elvtársak! Így képzelik?... ahelyett, hogy a magánterületre való, engedélyem nélküli behatolást laposraveréssel jutalmazzam? Tudniillik a bűnözőpárti törvények ismerete dacára, alighanem úgy a magam módján fogom adott esetben megvédeni a magántulajdonomat.
Leendő hozzászólók! Ti hogy látjátok?
latorkuvasz
a rendvédelmi szervek nem állnak a helyzet magaslatán
az írás meg very egyoldalú

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.