Az MSZP arra szólítja fel Orbán Viktor miniszterelnököt, árulja el, hogy milyen szerepe van az osztrák kormányt "maga alá temető" Strache-botrányban.

A szocialisták frakcióvezető-helyettese keddi, budapesti sajtótájékoztatóján kijelentette, hiába próbálja a magyar kormány osztrák belügyként kezelni az esetet,

a "napnál világosabb", hogy Orbán Viktor "nyakig benne van" a botrányban.

Heinz-Christian Strache volt osztrák alkancellár irigykedett a fideszes médiabirodalomra és zsíros állami megbízásokat ígért az oroszoknak azért, hogy ennek fejében vásárolják össze a neki tetsző újságokat, televíziócsatornákat – fogalmazott Harangozó Tamás.

Az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) volt elnöke úgy akart egyeduralomra törni, ahogy hazánkban a Fidesz tette

- mondta.

Forrás: MTI, Facebook/MSZP

Videó, címlapi kép: Facebook/MSZP

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Nyakig? A talpától a feje búbjáig, és remélhetőleg bele is fullad.Nem véletlenül firtatják a szocialisták ezt az egészet a Népszabadság kinyírásával egy értékes beloldali (szociáldemokrata) sajtóorgánum lett semmivé egy korrupt kormányfő jóváhagyásával és egy rovott múltú osztrák "üzletember" közreműködésével. Ebből is látni hogy mekkora a baloldali, szociáldemokrata/liberális média túlsúly. Számos ilyen piszkos üzlete lehet orbánnak és nem csak a média terén. Ha a nyugati és az orosz titkosszolgálatok megbuktathatják az osztrák kormányt, majd az osztrák ellenzék bizalmatlansági indítványt nyújthat be Kurz kancellár ellen, akkor nincs határ. Strache, Salvini, Le Pen és Orbán most egymás ölelése helyett mások fojtó csapdájába kerültek. Fulladjanak bele. Hatalmukból, hatalmi ambícióikból így is nagyon sok volt már.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.