Magyarországon többségben vannak azok, akik csatlakoznának az EU ügyészségéhez.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Aide memoire

annak apropójából, hogy egy vizslatás eredménye szerint: „A magyarok 58 százaléka szerint hazánknak csatlakoznia kellene az Európai Ügyészséghez”

Nos igen az „Európai Ügyészség”, ez valami vörös posztó ártunk és qurmányunk szemében. Bár az igazat megvallva a legérdekesebb az ócska bebetonozott pártkatona Polt Péter legfőbb ügyész a Magyar Nemzetnek adott interjújában kifejtett meglátása. A párt központi napilapjával osztotta meg fenntartásait:
„sértené a nemzeti szuverenitást”, amiben van valami, hisz nem randalírozhatna úgy, mint eddig (lásd: A legfőbb ügyész fenntartja, hogy az Orbán Viktor veje, Tiborcz István nevéhez fűződő, az Európai Unió Csalásellenes Hivatala által feltárt Elios-ügy igazából nem bűncselekmény),
azonban a másik két érve az igazán lenyűgöző
„Nem látja biztosítottnak az Európai Ügyészség magas szakmai színvonalát”,
és
„nehezen lenne ellenőrizhető”. Hogy miért is? Mos azt az említett interjúban elmondta: mert neki az a véleménye!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.