591 ezres kártérítést ítéltek meg az orvosnak a rossz börtönkörülmények miatt. Ebből talán hamarosan láthat pénzt a lúggal leöntött nő is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hatékonyabb az elkövető védelme és több joga van, mit az áldozatnak.
simmering73
Mi volt a probléma? Nem volt internet? Mert ez az 541 ezer aprópénz, ahhoz képest hogy milliókat szoktak kaszálni ezek a börtöntöltelékek.
papa.49
Nem kell csodálkozni az elkövető unokaöccse a ,,nemzet orvosának,, ezért a vontatott eljárás, hátha belefárad az áldozat a hercehurcába !!!
Eladott Ország
Csak kérdések. Válaszolni kell lassan.
…hogy a francba működhet egy Exim Bank állami kifizetőhelyként? …ahonnan a haverok egészen döbbenetes kedvezményes hitelekkel vásárolják fel fél Magyarországot?
…miért foglalkozunk a nők elleni erőszakkal akkor, ha azt külföldről vélelmezzük megjelenni… és egyáltalán nem foglalkozunk vele akkor, amikor egyértelműen katasztrofális hazai statisztikánk kiemelt EU szégyen? …hogy lehet, hogy csak panaszok után merték elítélni a lúgos orvost? …hogy lehet egy vak komondoron átesni? …Kiss László ügyében mekkora volt a hallgatólagos kollektív félrenézés? …Gyárfás és a sportdiplomácia…
…hogy emészthet fel a “közmédia” annyi pénzt, amennyit társadalmilag hasznosabb és szükségesebb szervezetek sem? …ráadásul úgy, hogy közben érintőlegesen sincsen közük a közszolgálatisághoz?
…mi az hogy pénzért lehet már csak közérdekű adatokat megismerni? …és az pláne mi, hogy még így sem vagytok hajlandóak kiadni őket? …nem hogy bírósági ítéleteket is nagy duzzogva tudtok csak teljesíteni… ha sikerül… „de sikerül”?
…és az mit mond el a demokráciánkról, hogy szavazások előtt minden hazugságot lehozattok a házi médiával… aztán szavazások után fizetitek a hosszú sorokban kígyózó elbukott helyreigazítási pereket… a mi pénzünkből… mert ugye ezek a médiumok piaci alapon nem maradnának fent… (és ezt nem csak hogy látjátok… cinikusan kérkedtek is vele…)
kolozsvaros.com/2018/12/21/csak-kerdesek-valaszolni-kell-lassan/
Eladott Ország
A lúgos orvosként elhíresült Bene Mikola-rokon Krisztiánért és családjáért közös imádságot szerveznek a Zugligeti Szent Család Egyházközösség tagjai. Ezt a történetet nem lehet tovább fokozni annál, mint hogy a közpénztelevízió megható interjút készít az emberrel hidegvérű szörnyeteggel, egyszersmind nagyvonalú lehetőséget biztosít számára, hogy a nagy nyilvánosság előtt, könnyekkel a szemében eljátssza a hattyú halálát. Ezek után egyetlen kérdésem marad: mi maradt itt még, ami keresztény, köze van a kultúrához és védelemre szorul? Abban az országban, ahol egy kormány világ szégyenére kizárólag abból él, hogy szítja a minden irányba fröcskölő gyűlöletet, oda jutott a közvélemény egy markáns része, hogy véd, menteget egy magyar nőt, egy magyar asszonyt előre megfontoltan egy életre megcsonkító, fehérbőrű, keresztény orvost. Hogy a kegyetlen, életellenes cselekmény áldozatát hibáztatják is, az a kötelezően ocsmány melléktermék. A mi asszonyainkat csak nekünk van jogunk lúggal leönteni, vagy mi a kurva élet van? Ugye micsoda elégtétel, hogy nem egy mocskos migráns követte el a gyalázatos cselekményt? Tényleg ide jutottunk?
kolozsvaros.com/2017/03/19/hivo-kereszteny-nagycsalados-szornyetegek/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.