Bár áll a közelben egy rozsdás mentődaru, az alkalmatlan arra, hogy kiemelje a Hableányt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Rettenetesek a körülmények a víz alatt a hajóroncsnál" Nem csak ott, az egész országban! Talán nem stadionokat kellene építeni, meg templomokat basszátok meg kedves országvesztők, hanem mondjuk ezerrel nyomni a technológiai fejlesztéseket. Esetleg olyan víz alatti eszközöket kellene fejleszteni, amik ilyen körülmények között is tudnak merülni, kamerákkal, reflektorokkal felszerelve, majdnem tökéletes képet mutatva arról, hogy mi is van odalent. Ehhez szakemberek folyamatos képzése. Bár, ha wc papírra nem vagytok hajlandók költeni, hogy legyen a kórházakban, akkor gondolom az ilyen speckó témák még a véletlen szintjén sem merülnek fel bennetek. A búvároknak sikeres merülést, és lehetőleg éljék túl a dolgot! Megjöttek a Dunai hajósok, akik Brüsszelt + a migránskaravánokat már megállították.
uploads.disquscdn.com/images/2f4d53c02b2503aa6c515cd3ef969a42fc6569189687512b79a12894a7c12232.jpg?w=600&h=274
Eladott Ország
Dél koreai külügyminiszter- azonnal indítsák a mini tengeralattjárót és búvár robotot! Német Szilárd- hogy mit?! Hogy milyen pacalpörkőt? Ez a társadalom nem működik. Ennek következtében nem működnek a hatóságok, nem működik az államigazgatás sem. Ha a szabályozás hiánya vezetett a tragédiához, akkor semmi gond, a kormány majd csinál szabályozást, ami rendesen meg fogja tisztítani a piacot. Ezentúl csak a Mészáros és Mészáros Sertés Akadémia hajói nyújthatnak sétahajózás szolgáltatást. Hogy az üzlet zökkenőmentesen működhessen, a kormány kiemelt nemzeti érdekű beruházássá minősíti az átállást és különösebb felhajtás nélkül elkülönít 300 milliárd forintot az érintett cég támogatására.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.