A Hableányon dolgozó, és a hajóval elsüllyedt Pethő János családja most már lelkileg a holttest azonosítására készíti fel magát.

Felkutatta a Blikk az egy hete szerdán elsüllyedt Hableány magyar matrózának családját. Az idén 53 éves Pethő János 81 éves édesanyja elmondta, az elmúlt hat napban az egyik hajózási cég sem kereste, pedig a fia a hajózásnak élt. Most már azért imádkozik, hogy legalább holtában előkerüljön a fia.

Megszólalt a Hableány matrózának testvére

Bátyja arról beszélt a lapnak, hogy az áldozat katonai kiképzést kapott az amerikai tengerészgyalogosoknál, tanult vízi mentést, és biztos kimentett volna jó néhány utast, ha nem ennyire hirtelen és ilyen körülmények között történik a szerencsétlenség. A család a baleset után azonnal kiment a Duna-partra, és hosszasan keresték eltűnt rokonukat. Most már a holttest azonosítására készülnek lélekben.

Ma reggel jelentette be, hogy megtalálták a 12. áldozatot is Adonynál. Így most már hétre csökkent a keresett áldozatok száma- A 33 utasból heten élték túl a tragédiát, hét áldozatot még a baleset napján megtaláltak, további 19-et kezdtek el keresni.

Cikk- és címlapkép: MTI/Soós Lajos

(blikk.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Horizont: Gondolod érdekli a főnökeit ez kicsit is SZERINTEM NEM !!!
görbetükör
Embertelen egy világban élünk. Egyre ritkább az együttérzés, a segítés és egyre gyakoribb az egymáson való taposás, vagy a kíméletlen közöny.
Még a koreaiak is jobban vigyáznak embereikre, mint a mi honatyáink a magyarokra. :(
Nem kellene már híreket olvasni, segíteni úgysem tud a kisember, csak elkeseredik. A közvetlen környezetre kellene már csak figyelni, ott segíteni, együtt érezni, az ország, a haza már menthetetlen... :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.