Farkas Örs politikai elemző nem tartja az MSZP-t alkalmasnak arra, hogy az önkormányzati választások után még további választásokon is elinduljon.

Az MSZP már nem fog talpra állni – elemzett a közmédia szakértője
Fotó: Balogh Zoltán/MTI

Az elemző csütörtökön az M1 aktuális csatornán azt mondta, az MSZP árnyéka egykori magának, folyamatosan szűnnek meg vidéki pártszervezetei, és

a korábban szocialistaként induló polgármesterek már függetlenként vagy más párt színeiben indulnak az őszi önkormányzati választásokon.

A párt eladta saját újságját, a pártszékházát, vidéki székházakat és leépíti a szervezetét is – közölte.

Hozzátette, az MSZP jelenlegi problémái 2006-ban kezdődtek, akkor még lett volna megoldás, jelenleg viszont – szerinte -

semmilyen jel nem utal arra, hogy az MSZP képes lenne arra, hogy talpra álljon.

Farkas Örs úgy fogalmazott, a baloldali szavazók elhiszik, hogy "az MSZP-n kívül is van élet", a Demokratikus Koalíció és a Momentum európai parlamenti választási eredménye ismeretében attól sem tartanak majd, hogy elveszhetnek a rájuk leadott szavazatok.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Az a gáz, hogy több farkas van az országban a keleténél, akik -- még nem tudják --, de majd saját börükön is érzékelhetik, hogy akinek a szekerét tolják valójában "nemisminiszterelnök", Magyarország nevű állam nem létezik, mert a "csutika" túltólta a bringát a rötyi papírjával!
.
Ez a farkas gyerek bizonyára nem hallgatta meg Simicska Lajost, régi játszótársát, hogy elfajzott a béközepes
.
www.youtube.com/watch?v=meulv9I6-5g
.
Ma már úgy befészekelte magát ŐFÉLESÉGE Simicska szerint, hogy túlélte az ország a tatárokat, az oroszokat, a habsburgokat, a fasza gyereket is túl fogja élni az ország, ellopva egy generáció jövőjét!
F_Viktor
orbán meg fogja "menteni" az MSZP-t (ahogyan toroczkaival is szétverette a Jobbikot), mert retteg Gyurcsánytól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.