Globálisan, országosan, a fővárosi hipermarketekben – mindenhol átlag fölötti mértékben emelkednek az árak. Ami közvetlen környezetünket illeti: a Privátbankár.hu Árkosár-felmérése ismét jelentős, 4 százalékot meghaladó élelmiszerár-emelkedést mért éves összehasonlításban.

Ugrásszerűen emelkednek az élelmiszerárak

A krumpli mellett a kenyérnél és a lisztnél is kétszámjegyű áremelkedést mért a gazdasági oldal.

Májusban nagyot ugrottak az árak a hazai hipermarketekben, júniusban pedig még nagyobbat – így összegezhetnénk röviden az elmúlt időszak élelmiszerár-változásait a Privátbankár.hu Árkosár-felmérésének legfrissebb eredményei alapján. Minden vizsgált hipermarketben emelkedtek az árak tavalyhoz képest: az Auchan és az Interspar több mint 6 százalékkal drágább, mint tavaly, a Tesco 1,3 százalékot emelt a nagybevásárlás ellenértékén egy év alatt.

(privátbankár)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Kezd orbánra omolni az a nagy sz@rkupac, amit 9 év alatt összehordott!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Nessy: Foci meccsre már régen nem járok pedig nagy Ferencváros szurkoló voltam igaz annak már 49 éve, mikor megnősültem eldöntöttem vége a meccsre járásnak, mert minden meccs után a Mosonyi utcai fogdán ébredtem a fene tudja miér))))))))))))) Hol a vesémet verte a söndör kardlappal, hol a fejem gumibottal, a Verseny utca minden macskakövét, meg kapualját jól ismertem ))))))))))))) De eldöntöttem a család a fontos, a meccs nem annyira ))))) A nejem ne rágja körmét hogy reggelig nem kerülök elő ))))))
A szotyit meg világéletemben utáltam )))))))
A kiemelten drága termék a múlt héten olvastam a fejes káposzta 225 % drágult !!!
A nyugdíjas LUXUS kaja csirkefarhát levesnek, meg a sovány disznóhús, és a baromfi mellehúsa, hát igen ez már PAZARLÁS EGY NYUGDÍJASNAK !!!
Nessy
@papa.49: valamikor lehetett pár forintért husos csontot kapni. Egy kiló ilyenből 40 - 50 dkg húst is le lehetett kaparni a kis késsel, és pörköltnek, rizses húsnak jó volt, míg a csont levesnek, sok zöldséggel.
De, könyörgöm, miért kell megint az 50-s években éreznie magát az embernek???
papa.49
@Nessy: Ma már csak a ,,maszek hentesnél,, kapsz ilyet másutt nem, csontot szoktunk venni megfőzve levesnek, aztán a csont a kutyáké imádják is képes a két blöki félnapot hasalni a cupákja mellett !!!
Sok zöldség na arról szó se lehet!!!
Peller Anikó
@Nessy: Azért, hogy ez a büdös krva kormányzat milliárdokat fékhessen el naponta, mégrosszabb esetben hason.

Lophason.
DURBINOS
magyar eper 4 ezer? cseresznye 2 ezer? még jó, hogy a banán 4száz? meg a becsületem fillér?
Rockxy
ésakkorugye a pénztől várja a hülye kormány, hogy megnő a gyermekvállalási kedv

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.