A Momentum főpolgármester-jelöltje szerint a Római-part maradjon árterület, haveri alapon ne épüljön felhőkarcoló, Veiszer Alindán pedig már túl van.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Pedig egy Veiszer - Kálmán meccs érdekes lehetett volna!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: @RonaGyuri: Uram atyán, hogy miről maradtunk le,

azt kell mondjam, hogy nem csak a mai rögvalóságban lehetett volna valami rendkívüli

Egy pillanatra majdnem felháborodtam, mikor a hatásvadász lead-eket olvastam: „A Momentum főpolgármester-jelöltje … Veiszer Alindán pedig már túl van”.
Nos a dolog úgy áll, mint tudjuk, az EP választás farvizén felbolydult a hazai közélet , s ennek egyik momentuma a Momentum előállása Kerpel-Fronius Gábor-al. Csak szólok a derék Magyar Nemzet őt nem fikázza!!!
Aztán beleolvasva kiderült, hogy nem magánéltbe tocsogásról van szó, hanem csak arról, hogy „A Momentum Veiszer Alindát szerette volna indítani Tarlós István ellen, de a tévés műsorvezető egy kis gondolkodási idő után nemet mondott a párt felkérésére!”
Nos én belegondoltam, nem mindennapi esemény, vagy események lehettek volna, ha Kálmán Olgával kellett volna megküzdeniük egymással! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.