Az emberminiszternek a hazai onkológusokat is sikerült meglepnie új projektjével, amelyre már nemzetközi konferenciát is szerveztek. Szerdán kezdődött és a hét végéig a Közép-Kelet-európai Mellrák Sebészeti Konzorcium első nemzetközi kongresszusa és tudományos műhelye, csakhogy a rendezvény menet közben átalakult néhány órára a Közép- és Kelet-európai Onkológiai Akadémia Alapítvány „alapító” programjává.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nincsenek véletlenek

az MTA államosítása csak az egyik első lépés

Nem is igazán árny, sokkal inkább tény, de baljósnak meglehetősen baljós.
Miközben ártunk és qurmányunk ezerrel ügyködik az MTA uralma alá hajtásán újabb és újabb tudomány-megszállási hírről is érkeznek infók.
A legújabb szerint:
A szerdán kezdődött a Közép-Kelet-európai Mellrák Sebészeti Konzorcium első nemzetközi kongresszusán jelentették be a Közép- és Kelet-európai Onkológiai Akadémia Alapítványt.
Kásler Miklós friss alapítványa számára, először a költségvetést megalapozó törvényekben bukkant fel, amelyben félretettek a célra 500 milliót forintot és egyben jelezték: a közfeladatotellátó alapítványt beleírják az egészségügyi törvénybe!
Dr plágium
Kapnak 500 milliót, a betegek pedig csak imádkozzanak hátha az segít rajtuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.