Fontosnak a klímaváltozás elleni harc, de nem annyira, hogy emiatt emelkedjen a magyar családok rezsije. Nos,azt hittem hogy már lejárt lemez...ja,egyszerűeknél mégsem. Még mindig van kritikus mennyiségű agyhalott.

Forrás: index.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igen az igazi gond: a kritikus mennyiségű agy-halott

s egyre gyakrabban kapjuk bizonyítékát annak, hogy a helyzet ebben is egyre rosszabb

Egyre gyakrabban kell megállapítanom az alapvető tényt, hogy iszonyat, amit ártunk és qurmányunk ócska pribékjei művelnek, de ennél is nagyobb, hogy változatlanul van bő másfél millió vakhitű birka, aki ezt nem csak elhiszi, de tapsikol is hozzá.
Az index.hu két cikkel is okadatolja a helyzetet.
A „Tudós vagyok, nem fapadon dugok” című cikk a Ripost kitalációjáról számol be, amik azt tudták bedobni, hogy kéjbarlangot üzemeltetnek az MTA – meg nem nevezett – kutatóintézetében.
A másik „A magyar kormány a rezsicsökkentés miatt blokkolta az uniós klímatervet” című pedig arról, hogy mivel indokolja a Kormányzati Tájékoztatási Központ azt az MTI-nek eljuttatott közleményt, amelyben azt magyarázzák, miért blokkolta csütörtökön Orbán Viktor miniszterelnök a lengyel, a cseh és az észt kollégájával együtt a karbonsemlegességről szóló uniós megállapodást!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.