A történész erről a Facebook-oldalán nyilatkozott, jelezve, hogy munkáját megalkuvás nélkül folytatja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: azt én felejtettem el leírni, hogy akik ott maradtak azoknak is élniük kell valamiből nyilván ő is így van vele. Meg sokan akik most történelemmel foglalkoznak. Valakiknek, valamikor majd ezt megint újra kell írni, ezt a rezsimet zárójelbe a kell tenni, de elrettentő példaként nem szabad kitörölni hanem tanítani kell hogy így szabad.
Commenter
@Commenter: @papa.49: így szabad= nem szabad bocs, fáradok már.
RonaGyuri
Szeretném remélni, hogy nem korpa

már megint két cikket olvastam egybe

Az egyik a hvg.hu tegnapi cikke „Marad a Veritas Intézetnél Ungváry Krisztián és teszteli a rendszert”. Ami arról szól, hogy „2019. június 15-től a Veritas Intézet munkatársa vagyok. Tudom, ez sokak számára furcsa helyzetnek tűnhet, nekem is több mint szokatlan, hiszen máig nem tudjuk, miért volt szükség az átszervezésre – kezdte a bejegyzésétUngváry Krisztián.”!
A másik a portál ma reggeli cikke „”Káslerék milliárdos javaslata: 2 új múzeum és 650 ezres bér a magyarságkutatóknak!
Ez a derék miniszternek kedves kutatóintézet vonatkozásában többek között arról ír, hogy „A még „felvenni tervezett, tudományos fokozattal rendelkező kutatók esetén havi 650 ezer forint összegű személyi juttatással kalkuláltunk, ami álláspontunk szerint nem túlzó””!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.