A Mi Hazánk Mozgalom felszólította a belügyminisztert és a rendőrséget, hogy tiltsák be a július 6-ára meghirdetett Budapest Pride felvonulást. Toroczkai László, a i párt elnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján közölte: ha mégsem tiltják be a felvonulást, akkor bebizonyosodik, hogy Magyarországon a rendőrség politikai alapon kettős mércét alkalmaz, ezért a Mi Hazánk Mozgalom ellendemonstrációkat rendez.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a nyikhaj nem fér a férges bőrébe, állandóan lázít !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@görbetükör: sajnos @Shikari: csak a hiszek egynek -et ösmeri és azt buzgón,néha betegesen imádja...
Clavigo
@Shikari: Te nem izraelita vagy,,,,,,te egy ökör vagy.
Clavigo
@Shikari: Azt írtam,,te gyökér... " te nem izraelita vagy,,,,,te egy ökör vagy."" Egész pontosan,,hol érzed ebben a mondatban az antiszemitizmust,,, te lápi móc ? Téged @nyád sem szeret,,olyan buta vagy,,öreg.
Katalina62
@Shikari:szíve Joga van ahhoz, bárkinek hogyha nem tetszik a melegfelvonulás, de nem is kell akkor odamenni bámészkodni! Egyik részről sem kéne provokálni! Egy nap!
csak úgy....
@Shikari: ugye,te vagy a setétben a kertek alatt vonulós, kukkolós? :) beteg vagy te tibi...
Katalina62
@Shikari: Nekem, nem tetszik, de nem is megyek oda bámészkodni, köpködni, bántani őket! Aki, pedig akár a melegek, akár az ellentábor részéről undorítóan viselkedik, csak árt a saját ügyének!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.