33 milliárd forint pluszt könyveltek el.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menekült
Remek hír! Akkor tehát jut pénz az egészségügyi dolgozóknak, kórházaknak, iskoláknak, oktatóknak, hajléktalanoknak, otthonápolóknak, rászorulóknak, és még talán a kultúrára is.

Vagy nem.
kereső
Akkor miért is mondta a kancellária miniszter GG, hogy NINCS! pénz az otthon ápolási dij emelésére. Csak nem hazudott?,és valójában AKARAT! nincs.
kereső
Spórol a kormány?- teszi ezt a közszolgáltatásokon- oktatás,eü, szociális ellátás + nyugdijak!!- mert a médiahatóság vezetőjének ,és mások fizetésén nem.
kereső
Spórol a kormány- imigyen: többlet van a büdzsében- vajh' honnan is?

A napokban kapták meg a vonulós tűzoltók a sokat hangoztatott illetményemelésről szóló parancsot. Az Egységes Tűzoltó Szakszervezet közleménye szerint a helyzet drámai: egy 7 éve dolgozó beosztott tűzoltó rendszeres havi illetménye nem éri el a nettó 160 ezer forintot (miközben a költségvetési szektorban a nettó átlagkereset 245 ezer forint). Ráadásul a vonulós tűzoltók kötelező alap munkaideje havi 204 óra, szemben más munkavállalók 168 órájával, az ígért hárompilléres életpályamodellből pedig két pillér egyáltalán nem valósult meg.
kereső
Spórol a kormány, imigyen IS!- Újabb gyöngyszem a 2019-es költségvetésből. Gül Baba Türbéje Örökségvédő Alapítvány 600 millió Ft. (Miután 2,5 milliárd forintból felújították). Tegyük mellé fogyatékos személyek esélyegyenlőségét elősegítő programok támogatását: 260 millió Ft.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.