A baleset következtében egy gázvezeték megsérült.

Családi háznak hajtott egy kamion Solton, a Kossuth Lajos utcában, a körforgalom közelében. A tűzoltókon kívül a mentők is a helyszínen vannak – írják, bár a hír nem szól arról, hogy bárki megsérült volna. A házban ketten tartózkodtak a baleset idején.

A baleset következtében egy gázvezeték megsérült, a tűzoltók elszorították. Az áram és a gázszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig az épület környékét tíz méteres körzetben lezárták.

(katasztrofavedelem.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Nemrég Albertirsán rohant egy kamion egy családi házba! Ideje lenne már a kamionokat kitiltani az olyan utakról, ahol nincsenek meg a feltételek a közlekedésükhöz!
tudode
A Kamionok még a közúton is fegyvernek számítanak!
.
Nem fordulhatna elő, ha a BETON LÓPISZTOLYOK helyett inkább tovább fejlesztette volna a KÖZLEKEDÉSI ÁGAZAT, ami ugyanúgy nincs, mint minden amely a tagország hatáskörében marad le a XIX. század szintjére egy ONKOLÓGUS szárnyai alatt, aki a TÍZ PARANCSOLATBAN hisz.
.
A kamion terminál hiánya miatt kutya kötelessége annak megfizetni az az életben, az INGATLANOKBAN, egyebekben okozott kár megtérítése.
.
---- Miért szűnt meg a kamionszállítás Magyarországon?.
.
vonattal-termeszetesen.blog.hu/2017/07/05/miert_szunt_meg_a_kamionszallitas_magyarorszagon
.
A SZAKBARBÁR állam, illetve bukSZÁS mindenre szórja az adófizetők BEFIZETÉSEIT, azzal az állammal, amely leült, mint egy 100 éves aggastyán!
.
Ide "is" vezet a löki, böki KLEPTOKRÁCIA... stb. stb. szégyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok