A Népszava úgy tudja, a korrupciós ügyeket vizsgáló bizottság egyik alelnökének Deutsch Tamást, míg a jogállamisági ügyekkel foglalkozó alapjogi bizottság egyik alelnökének Hidvéghi Balázst jelölték.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ha az EU-ban divat lett zárt ajtók mögött, egy FELFÜGGESZTETT sporttárssal, a VALAMIT VALAMIÉRT, valakit valakiért az legalább 200 ezer EU-s választó akaratának a semmibevétele a spiccen izéKÁKRA!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@verőce21: Ne félj, még a te köpönyegedről is leígéri a csillagokat.
verőce21
@Commenter: (13:36) Nem úgy van az! Azért utazom a "bolygók között" hogy meglássam, mindenütt csak hülye emberek élnek! Most itt van a legnagyobb szükség a segítségemre, mert önzetlen vagyok! Azt tudod...?
Commenter
@verőce21: Átutazol ahogy Európa is. Mindenütt csak hülye emberek élnek? Talán másként gondolkodóak,de nem hülyék. Egy fideszes önzetlen, aki segít...állítsátok meg Terézanyut...
verőce21
@Commenter: Te lennél Terézanyu? - Mert akkor egyetértek...! :)
Commenter
@verőce21: nem én a sivatagi cigány vagyok. Sokat vándoroltam tehát vándorcigány is vagyok Teréz anyát te emlegetted itt a minap, avatarok kapcsán.Csak úgy mellékesen jutott eszembe ez a könyvcím. Teréz anyát nem kellett megállítani a maga módján egy jobb világért dolgozott. Akit meg kell(ene) állítani az nem Terézanyu, nem Arturo Ui, hanem orbán...ebben vélhetőleg nem leszel önzetlen és nem segítesz...
csak úgy....
@verőce21: te piálsz vagy lövöd magad,miközben írkálsz ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.