A Népszava úgy tudja, a korrupciós ügyeket vizsgáló bizottság egyik alelnökének Deutsch Tamást, míg a jogállamisági ügyekkel foglalkozó alapjogi bizottság egyik alelnökének Hidvéghi Balázst jelölték.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ha az EU-ban divat lett zárt ajtók mögött, egy FELFÜGGESZTETT sporttárssal, a VALAMIT VALAMIÉRT, valakit valakiért az legalább 200 ezer EU-s választó akaratának a semmibevétele a spiccen izéKÁKRA!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Hányinger.Az EPP tényleg egy gittegylet szintjére süllyed.
tudode
Ha az EU-ban divat lett zárt ajtók mögött, egy FELFÜGGESZTETT sporttárssal, a VALAMIT VALAMIÉRT, valakit valakiért az legalább 200 ezer EU-s választó akaratának a semmibevétele a spiccen izéKÁKRA!
Commenter
@kereső: Így tesz az EPP egy jobb Európáért? Inkább tesz rá,és a választópolgárokra is!
papa.49
Jelölni lehet MEGSZAVAZNI NEM SZABAD !!!
Commenter
@papa.49: csak legyenek elegen azok akik ellenük szavaznak a saját pártcsaládjukon belül!
papa.49
@Commenter: Ha még ,,VAN EGY CSEPP ESZÜK,, OTT AZ EPP. BEN AKKOR NEM JUTNAK A HELYEKHEZ !!!
verőce21
Nahát...Biztató jelölések...Ez már valami...:)
Működnek a dolgok...!
Commenter
@papa.49: Szerintem az észt itt már felülírta a politikai alku-de ne legyen igazam. Mi mutatja ezt? Járóka alelnökké választása azután hogy Weber Szájert jelöltségére nemet mondott. Ha vele ezt tette, akkor figyelmeztetnie kellett volna állítólag nem megfelelően tájékoztatott párttársait, hogy Járóka fideszes.De NEM tette, és Járóka megválasztásával akarva? akaratlanul utat nyitott egy felfüggesztett párt jelöltjei előtt a bizottságokban is. Még gratulált is Járókának, szóval valószínűleg meg is szavazta a frakcióvezetőség szavazatokért cserébe. Tette mindezt azután, hogy csúcsjelöltsége a fidesz "munkája" nyomán dőlt be.
Commenter
@verőce21: valami? Inkább nem semmi.Ezek senki csicskák, politikai, emberi hullák.Saját magát és választóit is szembe köpi az EPP. Azoknak osztogatna posztokat akik EU-s pénzeken járatták le őket óriásplakátokon a magyar és az európai választók előtt.
csak úgy....
@Commenter: 12:11 Valami szándékos "turpisságot" látok a dolog mögött.
Állítólag a rablókból lesz a legjobb fegyör.
verőce21
@Commenter: Te csak egy bülbül hangú sivatagi cigány vagy, amely trópusi cserjések, folyók és patakok környékén lakozik. Nem vonuló faj, jobb lenne, ha visszatérnél a gyökereidhez...
verőce21
Nem nagyon kell örülni lipsiék, mert csak két hét múlva lesz az EB-elnök megválasztása és addig ennek a nőnek a csillagokat is le kell ígérnie a parlamentnek, hogy megválasszák.
Commenter
@verőce21: ezt szépen összeraktad, Te is visszatérhetnél a másik bolygódra, őrizhetnéd a csillagodat meg a rózsádat mielőtt azokat is felzabálják a narancsos farkasok akik egyszer rád sem lesznek tekintettel.
Commenter
@verőce21: Ne félj, még a te köpönyegedről is leígéri a csillagokat.
verőce21
@Commenter: (13:36) Nem úgy van az! Azért utazom a "bolygók között" hogy meglássam, mindenütt csak hülye emberek élnek! Most itt van a legnagyobb szükség a segítségemre, mert önzetlen vagyok! Azt tudod...?
Commenter
@verőce21: Átutazol ahogy Európa is. Mindenütt csak hülye emberek élnek? Talán másként gondolkodóak,de nem hülyék. Egy fideszes önzetlen, aki segít...állítsátok meg Terézanyut...
verőce21
@Commenter: Te lennél Terézanyu? - Mert akkor egyetértek...! :)
Commenter
@verőce21: nem én a sivatagi cigány vagyok. Sokat vándoroltam tehát vándorcigány is vagyok Teréz anyát te emlegetted itt a minap, avatarok kapcsán.Csak úgy mellékesen jutott eszembe ez a könyvcím. Teréz anyát nem kellett megállítani a maga módján egy jobb világért dolgozott. Akit meg kell(ene) állítani az nem Terézanyu, nem Arturo Ui, hanem orbán...ebben vélhetőleg nem leszel önzetlen és nem segítesz...
csak úgy....
@verőce21: te piálsz vagy lövöd magad,miközben írkálsz ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.