Szél Bernadett a helyszínen járt, beszámolóját Deutsch Tamás "jellegzetes ellenzéki füllentésnek" nevezte. Szél megkérte, hogy menjen el vele.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Ez a beléptetőkapukat vásárló egyetemet 6 év alatt erős pártállami hátszéllel befejező minden eddigi tisztségében megbukott emberféle, aki nem mellesleg apa és nagyapa, nevezi azt hazugságnak amit a magyar kormány a menekültekkel művel? Mi lenne ha helyett az agyonmocskolt Brüsszelben keresett pénzéből küldene egy teherautónyi élelmiszert a rászorulóknak. Ha megtenné, akkor is maradna drogra is pénze bőven...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@csak úgy...: Tett-e valami rosszat?
Te hova sorolnád be az ő vezetésével is kapcsolatos 2018-as választások előtt tett lépéseit és nyilatkozatait, amiknek (meggyőződésem) egyenes és tagadhatatlan következménye lett a Fidesz 2/3-a.
Természetesen nem állítom, hogy az ellenzék (már az elnevezés is röhej) nyerhetett volna, de a lömöpö ostoba és ellenzéket megosztó dacoskodásának eredménye a mai helyzet. És ezzel élhet ma mindentéren vissza a Füstös.
Ha csak ezt veszem, nekem már elég belőle...
kokopelli
@csak úgy...:(18:52)... amennyiben az lenne,úgy "Germánia" azonnal kilökné magából!
csak úgy....
@namihami: azt is a fidesz rendezte! szerinted létezik olyan párt magyarországon, ahol ne lenne a fidesznek 1-2 beépített embere?
csak úgy....
látom,írt megint a kanadába szakad rémszarvas a facebookon,az eva kovács :)
na, erre a csajra sem mondhatja senki,hogy ez egy szellemi import...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok