A soproni Volt és a zamárdi Balaton Sound fesztiválok közönsége élvezhette átlag percenként azt a bejátszást, melyen Orbán Viktor 89-es önmaga küldte haza a szovjeteket. Sokba került. 

A G7 gazdasági lap cikke szerint a Sziget Zrt. a Terror Házától a Sziget Zrt. tavalyi teljes reklámbevételének hetedét kérte el azért idén, hogy a sporoni Volt és a zamárdi Balaton Sound fesztiválokon bejátsszák Orbán Viktor miniszterelnök 89-es szavait. 

208 millióba került, hogy Orbán szólt Sopronban és a Balatonon a fesztiválozókhoz

Fotó: Illusztráció/Facebook/Orbán Viktor/részlet egy videóból

Főleg Sopronban volt feltűnő, mivel ott a koncertek közben is átlag percenként felhangzottak Orbán rendszeváltó gondolatai (amiket Nagy Imréék újratemetésén mondott el 89 júniusában), úgy beállítva, mintha egyedül őmiatta vonultak volna ki a szovjet csapatok Magyarországról (holott az akkor magyar kormány és szovjet vezetés közti megállapodás értelmében már 89 tavaszán elindult a kivonulás).

A G7 kiderítette, a Sziget Zrt. a reklámszpotok lejátszásáért a Terror Házát működtető Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvánnal 207,5 millió forintra szerződött le. (Ez a pénz ugyebár közpénz.)

A Sziget Zrt. tavalyi összes reklámbevétele 1,4 milliárd forint volt, aminek a hetede az idei Terror Házás reklámért kért 207,5 millió forint. A cég a cikk szerint ráadásul az elmúlt hat évben állami és önkormányzati támogatásokat is kapott 1,5 milliárd forint értékben.

A Sziget Zrt. további pénzügyi mutatóiról itt lehet bővebben olvasni.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Én hozzám akkor se szóljon ha ő fizet nekem 208 ezer Ft.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.