A legutóbbi körben 8-as számot mondtak a románok, 5-ről kiderült, hogy tévedés. A beszélgetés egy pontján felmerült, hogy nyugati provokáció az egész ügy.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem mutat Magyarország jó példát, aztán meglepődik, amikor a szomszédos országokban a határon túli magyarokkal szemben megnyilvánul ugyanez a sötét nacionalizmus, zsigeri gyűlölet és utálat. Erdélyben a román nacionalisták meggyalázzák a magyar katonai temetőt, fizikai erőszakkal betörnek egy olyan temetőbe, amelyet már lezártak, csak a halottak pihenőhelye és a magyar kisebbség emlékhelye. S elkezdik telerakni román kőkeresztekkel és fejfákkal, mintha román temető lenne. Még a halottak sem pihenhetek békében, az élőkre pedig fizikai erőszakkal támadnak, a román állam pedig nem védi meg őket.
nepszava.us/a-nemzetallami-ideologia-terhoditasa-erdelyben/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.