A rossz börtönkörülmények miatt perelt az életfogytiglant töltő férfi. 2010-ben két társával halálra kínzott egy 25 éves lányt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Aki megítélte neki annak el kell venni a diplomáját és el kell küldeni egy szalagsorra dolgozni!
A lány szülei meg kérjenek tőle ugyanennyi kártérítést amiért elveszítették a lányukat!
jesz
Az ilyen ítéletekkel adnak hatalmas pofonokat a becsületes polgároknak. Ha ez kell a népnek, akkor ezt kapja. Cikuszt és kenyeret, mint tudjuk.
vacsi
@1magyar: A lány szüleinek, hozzátartozóinak nem ennyi, hanem ennek a sokszorosa járna kártérítésként; Aki meg ennek megítélte, nem csak a diplomáját kellene elvenni, hanem a szabadságát is: Ez sokakat bűnözésre csábít, hisz aki a "szabad világban" él, küzd, dolgozik, gyereket nevel... esélye sincs, hogy akár élete végéig ennyit összespóroljon! A börtönben meg mindent megkapnak, és mint látjuk, mindent a legjobb minőségben, mert ha nem, dől a lé...
Commenter
Milyen ország ez már? Mit várt luxusszállodát. Sokba kerül az ilyenek eltartása, és akkor még őket kompenzálják. Elvett egy életet, és még jogai vannak? Hát nem is kevés? A betegek is kaphatnának kártérítést a kórházakban uralkodó embertelen körülmények miatt.
1magyar
@vacsi: Normális ember számára hihetetlen,hogy a börtönben a gyilkosoknak jogaik vannak.
Akiknek az életét elvették stb. annak nem voltak jogaik?
De,hogy azért mert nem luxusban élhetnek perelhetnek egyáltalán és van olyan barom bíró aki ezt meg is ítéli - ez már nonszensz. Érdemes normális életet élni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.