Vajon mire lenne elég a roma integráció területén az a majdnem 70 (mai árfolyamon pontosan 69,1) milliárd forint, amivel a Norvég Alap támogatná Magyarországot a 2021-ig tartó időszakban? Ezt senki nem tudja pontosan megmondani, de az biztos, hogy rengeteg helye lenne. Illetve rengeteg, ha jól osztják el, elégetett pénz, ha elherdálják – ebben viszont egyetértés van.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Még az ellopandó pénz esetében is finnyáznak

Még mindig a Norvég Alap pénzével megy a huzavona

Mottó?
Mi a lopásban az elvi szempont?
Elviszem, pont!

Ártunk és qurmányunk már évek óta folytatja a huzakodást – sőt egyes hírek szerint még Őfenesége a Trump-al is meg akarta vitatni – a Norvégokkal. A vita tárgya, hogy azok a mocsok vikingek oly mértékben pofátlanok, és nem értik az orbáni (most éppen) keresztényi kultúrát, hogy bele akarnak pofázni abba, hogy mire költsük az ő pénzüket. Igazából csak annak egy kis részéről van szó, mintegy 10%, de az elvek a fontosak. meg egyébként is elsőbb a 10%, aztán majd egyre több, a végén még más támogatók is kedvet kapnak.
A dolgot jól mutatja az egyik újság megfogalmazása: „a kormányzati kommunikáció teljes egészében a romák felzárkóztatására akarja költeni”! Ahogy az ilyen célokkal lenni szokott!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.