A CÍM NAGYON MELLÉMENT A GRECO-jelentésekkel kapcsolatban kiemelte: bíznak abban, hogy az illetékes döntéshozók megfontolják a nemzetközi testületek kritikáit. Csütörtökön mi is beszámoltunk arról: sötét képet fest a magyar jogállamiságról korrupciós helyzetről szóló, frissen nyilvánosságra hozott két jelentés, melyet a GRECO, vagyis a Korrupció Elleni Államok Csoportja készített a 2017-es és a 2018-as évről.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Handó hozza a szokásos formáját

Ez a megvadult némber is az egyike a számos ikonikus orbáni pribékeknek

Mint ismert a napokban nyilvánosságra kerültek az un. GRECO jelentés –ek, amiket a Korrupció Elleni Államok Csoportja készített a 2017-es és a 2018-as évről és amelyek sötét képet festenek a magyar jogállamiságról korrupciós helyzetről.
A jelentésre – na nem a tényszerű megállapításokra, hanem a készítők kedves mamájáról - az Országos Bírósági Hivatal (OBH) honalapján reagált „Korrupciómentesen működik a magyar bírósági szervezet” címmel.
Ha már a címnél tartunk a derék Népszava „„Úgy tűnik, Handó feledtetni akarja a nyomásgyakorlást” – A Bírói Tanács is reagált a GRECO-jelentésre” címmel számol be a közleményről, ami nagyon messze van az igazságtól. Pontosabban a tényektől, hisz nem tudni, hogy mit akar, vagy egyáltalán akar-e ez a megvadult némber bármit is feledtetni, én erősen kétlem, nem szokásuk. Sokkal inkább arról van szó, hogy mint szinte mindig pofátlanul hazudozik.
A portál cikke idézi az OBT „Észrevételek a GRECO jelentések kapcsán” reakcióját is, ami taxatíve sorolja az egyértelmű eseteket is.
RonaGyuri
@RonaGyuri: A téma kapcsán is van egy leg:
"A jelentés fontos és tanulmányozandó dokumentum, de nem a tartalma, hanem azon szerepe miatt, amelyet a hazánk ellen folyó nemzetközi liberális ármánykodások során betölthet a jövőben." - ezt Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója, és a a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (Kesma) kuratóriumának elnöke mondta!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.