Egy zárványként megmaradt lenyomat a múltból Szegeden, Komócsin elvtárs aranykorának idejéből.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ha ezt a nagy román Kondukátor megérhette volna. Pedig a nagy kondukátor kiváló barátja lehetett volna az erős és sikeres Magyarországnak. 1987-88- ban a baromja PANELGETTÓkba akarta erdélyi magyarokat zárni a házaik lebontásával. Én már elsőre is azt gondoltam, hogy Lázár János okos fejét megsüthette a nap, amikor a panelházak felső szintjének visszabontásáról mesélt. Mert ilyet normális ember nem nagyon mond, ha egyébként nem buggyant meg átmenetileg az agya neki. Most ismét előkerült az ötlet, amit a hírek szerint maga a nagy hadúr és kisvasutas is támogat.
Hát akkor szerintem álljunk bele ebbe is, mint a többi hülyeségbe. Amúgy sincs már semmi más baja ennek az országnak, csakis a tizedik emeleten minden nyáron megismétlődő hőség. Amit hétszentség biztos, hogy a visszabontás meg fog oldani, mert akkor elmúlik a meleg a tizediken. A kilencediken lesz hőség. De ennek is van megoldása, mert akkor vissza kell bontani azt is és akkor a nyolcadikon lesz dögség, tehát folytatni kell a bontást.Nekem az a javaslatom, hogy Magyarországon egyetlen egy épület se lehessen magasabb, mint Orbán Viktor! Na, okos vagyok? Szerintem is. Igaz ugyan, hogy akkor már a családi házakat is vissza kell bontani egy kissé, de megéri. Ugyanis a vezér csak kiballag a Cinege utca elejére és végig tud tekinteni a birodalmán. Úgyis tudom, hogy ez a titkos terv. Jó lesz az nekünk, drága honfitársaim az agylágyulásban! Én mindenesetre elkezdek csomagolni és lecuccolok a pincébe. Biztos, ami tuti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.