A lengyelek például fele annyiért hozzájutottak. Hogy mi lehet az oka, egyelőre nem tudni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
David B. Cornstein, az Egyesült Államok budapesti nagykövete szerint bár Orbán „a markában tartja a kormányzatot, a parlamentet és a bírákat” is, de egy „nagyszerű pasas”, sőt, „nem is miniszterelnök, hanem államférfi”. Ezen sorok elolvasása után – noha a nagykövetség szóvivője nem kommentálta a kijelentést – nehéz úgy tekinteni David B. Cornsteinre, mint aki valóban egy demokratikus ország képviselőjeként van jelen Magyarországon. Hiszen tulajdonképpen azt mondta, hogy ugyan Orbán egy kicsit diktátor, némileg felszámolta a jogállamot és a demokráciát, attól még egy nagyszerű pasas, sőt, nem is miniszterelnök, hanem államférfi. Annak igazán örülünk, hogy az amerikai nagykövet ilyen odaadó rajongója Orbán Viktornak, annak ellenére is, hogy tisztában van a jogsértéseivel, mégsem érdekli.
www.direkt36.hu/orban-es-trump-milliard-dollaros-fegyveruzletre-keszul-de-ennek-magyar-civilek-lathatjak-karat/
colibri
orbán-csicska úgy szórja a pénzt, mintha csak ő termelné ki magából. ( Nem így akartam kifejezni, egyszerűbben és sokkal csúnyábban, szóval mindenki érti) Méghogy egyszerű, vagyontalan, üzlettel nem foglalkozó lenne? Ez is hazugság! Minden szava megcáfolható!
Egy jó cikk:nepszava.us/az-orban-csalad-milliardokat-kapott-a-magyar-emberek-9-ezer-forintot-azt-is-a-sajatjukbol/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.