L.L. Junior korábban közösségi oldalán tudatta, hogy mikor vesznek végső búcsút a tragikus balesetben elhunyt kisfiától, Dávidkától.

Az énekes azt írta, a temetés pénteken lesz a Fiumei úti temetőben, gyermekét nyílt szertartás keretében búcsúztatják.

A megosztott posztot követő kommentek között több rajongó is feltette a zenésznek a kérdést, hogy "miért lesz nyilvános a búcsúztatás"

- írta meg a Blikk.

Junior a következőt válaszolta nekik:

(...) A szűk család, rokonok és barátaink kordonon belül lesznek, és akik tiszteletet teszik és ide utaznak azért, hogy együttérzésüket nyilvánítsák a fiunk felé, őket is tisztelettel fogadjuk. Ez a tragédia rajtunk, a családon túl, MINDENKIT megrázott. Ha zárt, akkor az a baj, ha nyilvános, az a baj? Elég legyen ebből! Kérem ezt tisztelettel kezeljétek. Adjuk meg a végső tisztességet. Köszönöm.

Az énekes kisebbik gyermekét szombaton gázolta halálra egy autó a Füredi úton, amikor a gyermek átszaladt a piroson. A 3 éves Dávidkát egy órán keresztül próbálták újraéleszteni, de olyan súlyos koponyasérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni az életét.

Forrás: Blikk

Címlapi kép: Instagram

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

berni
Mély részvétem L.L. Juniornak és az Édesanyának! Kérem, senki ne hibáztassa az anyukát. Pontról pontra ugyanez történt meg velünk. Férjemmel és négy gyermekemmel vártuk hogy a piros átkelő lámpa zöldre váltson. Az akkor három éves, legkisebb fiam kezét fogtam erősen. Pillanat töredéke alatt nagy erővel kirántotta kezét a szorításból és elindult a zebrán a túloldalra. Egy artikulátlan üvöltés hagyta el a torkom, azután lebénultam és rettegtem, mert láttam hogy pont elkapja a kb 60km/óra sebességgel közeledő személygépkocsi. Centikkel mögötte suhant el, és amikor átértünk én nagyon elfenekeltem a hősiesen vigyorgó kisfiamat. Mai napig állítja hogy ő tudta át fog érni, és érezte azt a pár centi különbséget. Mit mondhatnánk, ki a hibás? Benne volt egy kisfiús virtus, bennünk a félelem, mert előbb-utóbb tényleg el kell engednünk a kezüket. Nagyon sok esetben nem rajtunk múlnak a dolgok. Fájdalmatokban osztozom.
almalibre
MIlyen beteg elme kell ahhoz, hogy valaki SHOW-t csináljon gyermeke temetéséből?
vacsi
@berni: Nagyon örülök, hogy a Te kisfiad baj nélkül megúszta, úgy látszik, a Jóisten épp odafigyelt... Sajnos, tudok az ellenkezőjére is példát. Ha az unokáimmal megyek, éppen ezért az úttestnél nem szabályosan a kezüket fogom, hanem a csuklónál - hogy ne tudja kirántani. Persze, ez sem biztos módszer... Hogy ilyenkor mi jár egy kicsi fejében? Ki tudja!
vacsi
Nekem egyre inkább az az érzése, hogy ez a majom a szíve mélyén még örül is, hogy van mivel rendszeresen a nyilvánosság elé kerülnie! Persze, nyilván sajnálja a kicsit - de aki igazán gyászol, az a szívében teszi. És még ő akarja elvenni a kisfiát az édesanyától?! Gonosz, buta ember!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.