Budapest több mint 90 ponttal lett a kelet-európai mezőny legjobbja, nagy fölénnyel leelőzve Prágát és Moszkvát, amelyek a régió legnépszerűbb utazási célpontjai. Idén is Bécs lett az első a világ legélhetőbb városainak toplistáján, Budapest pedig a kelet-európai régió legélhetőbb városa a The Economist brit hetilap testvércége, az Economist Intelligence Unit szerint – írja a WeLoveBudapest portál.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Komoly diszlexiájuk van, de még büszkék is rá

ártunk és qurmányunk lakáj-médiája lelkesen szajkózza egymásra hivatkozgatva

Nagyon egyértelműnek tűnik, hogy észre sem veszik és/vagy azt remélik, hogy a – Nézőpont nézőpontja szerint már több mint 3 milliós – birkáik sem veszik észre, hogy valójában az állítás legfontosabb része az, hogy Orbán és nyomában a teljes magyar közvélekedés egy földrajzi baromságot szajkóz évek óta.
Azzal verik a mellüket, hogy: „Budapest a legélhetőbb kelet-európai város a The Economist szerint”!
Igen persze az hogy valóban Budapest a legélhetőbb a régióban az véleményes, de a neves portálnak szíve joga így vélekedni. Az azonban egyértelmű földrajzi és történelmi tény, hogy ez itt bizony a kelet-európai régió!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.