Az ÁSz olyan kórházigazgatók gazdasági ismereteinek bővítését kezdeményezte, akiknek lényegében nincs döntési jogkörük gazdasági ügyekben saját intézményeikben, mert ezekben a kormány által kinevezett költségvetési felügyelő az illetékes.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
logikus, ha már az odarendelt gazdasági pribékek nem értenek hozzá, csak politikai kinevezettek! =))
Gauntlet
Szidják azokat akik április 8.-án az összes szavazó körzetet megszavazták ezt az őrűlt, pusztító rezsimet! Köszönjék! :(((
papa.49
Nem is azért lettek odatéve, ez is csak egy fütyisz kifizető hely nem egyéb !!!
Eladott Ország
Miért nem a fideszes kancellároknak/helytartóknak/ komisszároknak tartanak továbbképzést. Noha az MSZP kormányzása idején sem tartoztunk Európa éllovasai közé, ha az egészségügyi rendszerről volt szó, de a középmezőnybe bőven befértünk. A szomszédos országok tucatjait előztük, az Euro Health Consumer Index tanulsága szerint 2008-ban a 14. helyet szereztük meg, míg a tavalyi évben már csak a 33. helyen, mindössze Albániát és Romániát előztük. Mondjon is bármit a magyar kormányzat, vagy akár Kásler Miklós személyesen, az elmúlt évtizedben nem hogy javult volna az egészségügy helyzete, hanem borzasztóan leromlott. Hogy ezt képes lenne-e valaha is beismerni a magyar kormány?
Az még csak egy dolog, hogy baromságokat beszél ismét a kormánypárt, de hogy még az egészségügy helyzetét is sikerült a bevándorlással összekapcsolni, azért az már nem kis teljesítmény. Az Afrikából érkező menekültek – akik hazánkba egyébként már átutazóba sem érkeznek évek óta – vélhetően nagyobb eséllyel élnének túl egy műtétet Ghánában, vagy Szenegálban, mint valamelyik hazai kórházban, ahol, ha szerencséje van az embernek, egy szakképesítéssel nem rendelkező rezidens által elvégzett műtét közben nem szakad egy fél kilós patkány a fejére.
RonaGyuri
@Eladott Ország: mert ők szakképzettek: kiválóan lopnak, csalnak és hazudnak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.