Fóton menetrendszerűen törnek ki a Fideszen belüli összetűzések. Az eddigi polgármester az MSZP-vel is szövetkezett, végül függetlenként indul újra. A kormánypárt most egyedül őt okolja a város pénzének eljátszásáért, a többiek szerepéről hallgat.

(Forrás: 24.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ezt az országot a fidesz szakította szét, és tette morálisan tönkre. Nincs Isten, aki ezt a bűnt lemossa róluk. A történelem szemétdombján fognak landolni. Megbélyegzett, elrettentő példaként fogja az utókor emlegetni majd a fidesz-korszakot, ebben biztos vagyok. Nincs kétségem efelől. A vég kezdete, avagy mikor lesz a kezdet vége. De ami leginkább hiányzik a fidesz nevű tróger, bűnöző és politikai prostituált bandából ami nélkül az ember nem is ember, csak egy roncs, az bizony nem más, mint a gerinc. De a múlt megváltoztathatatlan, ezért a kiutat kellene megtalálni ebből a nagy nemzeti tragédiából, amelybe süllyedt ez a jobb sorsra érdemes magyar nemzet. Nekünk már nem lesz jobb. Talán majd a gyerekeinknek, ha mi itt a mostban képesek leszünk ezt az orbáni őrületet megállítani és visszafordítani a folyamatot. Ám ahová eljutottunk a mentális rombolásban és a gyűlöletben, nagyon nem lesz egyszerű.
tudode
Csak követik a székház mutyis példaképüket, amivel rövid gatyásan elvesztette a tisztességét
.
----- Mi lett a liberális Fidesszel?
.
www.youtube.com/watch?v=DhavV3k7ibk
.
Milliárdokat vesz ki az orbán klán a székházból átalakuli bányákból
.
www.google.com/search?q=Orb%C3%A1n+csal%C3%A1d+milli%C3%A1rdokat+vesz+ki&oq=Orb%C3%A1n+csal%C3%A1d+milli%C3%A1rdokat+vesz+ki&aqs=chrome..69i57j33l2.37280j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Mr példakép nem foglalkozik teletömött holókizsebbel üzlettel, emiatt is sikk a lopás!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. September 30., 06:46
Sok esőre kell számítani
Szórakozás - 2020. September 29., 19:52
Demi Moore lánya meztelenül pózolt
Itthon - 2020. September 29., 20:27
Eltűnt egy 49 éves férfi a fővárosban