Három fideszes helyi politikusra is bírságot rótt ki az ítélőtábla politikai pedofíliáért, így Borkai Zsolt, az újrázásra hajtó győri polgármester is 345 ezer forintot fizethet - derül ki az október elején született bírósági döntésekből. Borkaiék egy már fél éve egyszer átadott futópályát adtak át újra, amit jogerősen egy „megrendezett” kampányeseménynek minősítettek, amihez - a szülők tudta nélkül - használták fel az odavezényelt iskolásokat. Azt a győri kormánypárti jelöltet is elmeszelték, aki egy általános iskolánál videózott saját közösségi oldalára, hogy saját érdemeit csillogtassa a választóknak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
@nevemnick: Nem szenvedek önbizalom hiánytól, sem depressziótól. Szórakoztat a tehetetlen kínlódás, amit a roncsellenzék mindenáron és görcsösen nyerni akaró, de a valóságtól elrugaszkodott és erőszakos tagjainak vergődése okoz.:-))))))))))))))))))))))))
nevemnick
@reagens: olyan vagy mint egy óvodás, de nem vagy okosabb mint egy ötödikes. Jellemző rátok, csak a Lévay utcából kapott szózatokat bifláztátok be. Önálló gondolat egy darab sem. Az elmúlt majdnem harminc év mutatja, hogy az erőszak a ti tulajdonságotok, amikor is az ,,istenetek" kijelentette, hogy ,,hazamegyek és szarok az Alkotmányra.!", a 98-as választások előtti robbantgatások, a 2002-es vereségetek után a az ,,istenetek" újfent kinyilatkozta a magyar nép ellen, hogy bosszút áll a vereségért (amit mostanában még megfejelt az ellenzék fenyegetésével), ez idő alatt az állandó rohangálás, panaszkodás az EU-nak, a 2006-os próba ,,forradalom", és még sorolhatnám.
Ezek vagytok ti, a Patyomkin falú, Patyomkin emberei.
További jó nyűglődést tibi, a 60.000 forintos Júdáspénzért!
reagens
@nevemnick: Itt az önálló gondolataimat írom le. Ki is vagytok akadva ettől rendesen! Tetszik, hogy ennyire vágod a trollkodás árfolyamát! Netán téged ezért fizetnek? :-)))))))))))))))))) Onnan vagy jól értesült!

Most a Fidesz elért arra a pontra, hogy nem győzködi az acsarkodó ellenzéket! Legyőzi. Nagyon helyes. Nem fognak beszélgetni veletek olyan alapon, hogy akasztgatni akartok, vádaskodtok és fenyegetőztök! A Fidesz visszanyom benneteket a pöcébe és ennyi! Nem érdekel senkit a vergődésetek.
nevemnick
@reagens: vergődsz terelsz tibi, mint mindig. :D
reagens
@nevemnick: Sétálj egy kicsit mert nagyon ködös a fejed! :-))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.