Nem csak Takaró Mihály, hanem felesége is rajta van a kerettanterveket kidolgozó szakértők listáján.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A Horthy- és Orbán-rajongó, zsidózó, lovagkeresztes nácibarát Takaró Mihály nevű alak, mellékállásban irodalomtörténész felel azért, hogy 2020-ban bevezetendő Nemzeti alaptanterv humán műveltségterületeket érintő részeiben jobban tükröződjön a hazafias szemlélet. Hogy pontosan melyik hazafias szemlélet az, amit a regnáló rezsim képvisel, arról könyveket lehetne írni.
Eladott Ország
De kicsoda is Takaró úr? Röviden: ez a történelmi Jobbik (=cukisodás előtt) tövéről fakadó kiváló gondolkodó minden más érdeme és erénye mellett Wass Albert, Nyírő József és Tormay Cécile műveit propagálta termékeny élete során, és gondolom, ez ma sem múlt el neki. Kertész Imrét ehhez képest nem tartja magyarnak, 2009-ben a Polgárok Házában egyenesen azt mondta: Magyarország szép lenne, ha Petri György nem kapott volna Kossuth díjat (szerinte a költő a pokolra jutott, néhány emelettel lejjebb van Istennél), a változatosság kedvéért pedig úgy vélte, hogy Spiró Györgyöt nem lehet embernek nevezni. Azt hiszem, hogy előbb-utóbb valóban elérjük a szép világot. A kirekesztő, szélsőséges, ordas eszmék fojtogató világát, ahol állami elismerés jár azért, ha valaki dehumanizálja a szélsőségből kilógó normalitást, ahol a melldöngető kereszténységen és magyarságon túl semmi nincs. Ahol ilyen emberek formálják harmonikusan a felnövekvő generációk személyiségét. Sőt Takaró elvtárs mellett, nem mást tüntettek ki pedagógusnap alkalmából, mint a megmilliiomosodott- nem stróman az édesanyám-Kósalallert. Akinek egyébként egy árva érettségije van, de azért a főiskolát, egyetemet végzett tanítók, tanárok előtt ő került sorra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.