A magyar gazdaság növekedésének köszönhetően már harmadik éve részesülhetnek nyugdíjprémiumban az idősek, a juttatás idén minden eddiginél magasabb összegű lesz - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szerdán Szegeden. A magyar gazdaság növekedésének köszönhetően már harmadik éve részesülhetnek nyugdíjprémiumban az idősek, a juttatás idén minden eddiginél magasabb összegű lesz

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az egészben a legszomorúbb az, hogy ezt minden gond nélkül meg is teheti, a bűnöző cigány és bandája. Kétharmados felhatalmazással ugyanis ő rendelkezik mindannyiunk befizetései felett. Ezzel a hatalommal a kezében pedig végső soron bárkit megzsarolhat. Csak remélni merem, hogy azzal tisztában vannak az idősek – bár tartok tőle, messze nem mindenki van ezzel így –, hogy ez a pénz nem Orbán Viktor ajándéka számukra. Az ugyanis minden adófizető pénze, nem pedig Orbán Viktor magánvagyona. Az egy dolog, hogy az a szerencsétlenség ért bennünket, hogy ő kapta meg a kassza kulcsát, de ettől még nem ő a pénz tulajdonosa. A nyugdíprémium és a nyugdíjkiegészítés pedig törvényi kötelezettség, nem a Fidesz jóságán múlik, még csak nem is ők találták ki, hanem az előző kormány foglalta törvénybe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.