A Kispaládon élő helybeliek összeszólalkoztak azokkal a nem ott lakó, vélhetően ukrán-magyar kettős állampolgárságú emberekkel, akik ma szavazni érkeztek a településre. Erről az RTL Klub Házon kívül című műsorának stábjától értesültünk, akik a helyszínen forgatnak. A kispaládiak számára teljesen ismeretlen emberek sorban érkeztek szavazni a településre, a szavazóhelyiség mellett pedig...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Ők csak a mi vérszívóink, nem egyéb Ja még így válik a saját népe ellenségének árulójának kirablójának vérszívójának a szégyentelen orbán csicskahad
advocat
Kispalád. Település neve? Akkor bizony Nagy kezdőbetűvel kellene írni. És miért tűrik? Firkászkáim! Ált. isk. II. esetleg III. osztály. Elvégezve?
Aki Én
orbán vajda migránsai. Ez egyértelmű csalás, merénylet a magyar emberek, a magyar demokrácia ellen. Ez orbán vajda hezug, csaló, korrupt rendszere.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.