Orbán Viktor miniszterelnök a választás éjszakáján együttműködést ajánlott Karácsony Gergelynek, aki korábban azt mondta, nem készül arra, hogy dafke gátoljon meg kormányzati intézkedéseket. Vajon elkerülhető-e, hogy háborúvá fajuljon kettejük meccse?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Naiv dolog lenne azonban abban reménykedni, hogy most kitör a béke és a nyugalom, kezdődik az aprómunka, mától úgy fog működni minden, ahogyan az egy normális társadalomban elvárható. Ez tökéletesen kizárt. Ha a választási kampány undorítóan mocskos volt, akkor a most következő időszak gyilkos lesz. A Fidesz – bár értelmetlen Fideszről beszélni, hiszen olyan nincs, Orbán Viktor van -, tehát Orbán Viktor nem tud sem nyerni, sem veszíteni. Veszíteni főleg nem tud. És a végtelenségig bosszúálló. Nem hiszem, hogy van olyan aljas geciség, olyan sunyi mocsokság, amit be ne vetnének az ellenzéki polgármesterek, önkormányzatok, pártok és szavazók elpusztítása érdekében. Orbán Viktor soha életében nem volt becsületes játékos, most sem lesz az. Ahogy eddig is, ezután is rajtunk fog múlni, mennyit tud megvalósítani a terveiből. olkt.hu/wp-content/uploads/2019/10/72342694_2480905535456233_7102803011868557312_n.jpg
Aki Én
Ez valószínűleg nem Karácsonyon fog múlni, de orbánt ismerve nem lesz könnyű dolga, mert tudjuk, hogy aljas bosszúálló, és a közérdek eltörpül a saját érdekei mellett. Neki mostantól még kevésbé érdeke, hogy Budapest zökkenőmentesen működjön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.