A fővárosi rendészet és a katasztrófavédelem lényegében visszavonta a kék lámpás lopókocsikat, amelyek elviszik a tömegközlekedést blokkoló autókat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Taplós igazi fityesznyik

Miközben Tarlós István és Karácsony Gergely nagyon vidámak voltak …

Mottó:
ha görögnek nem is görög,
de a Taplóstől sem árt óvakodni:
„Timeo Danaos et dona ferentes”
(Vergilius Aeneisében Laokoon)

A régi és az új főpolgi vidáman kedélyesen beszélget miközben a régi már élesítette is az első bombát:
„Információink szerint különös intézkedés érkezett a Tarlós István által elbukott főpolgármesteri választás másnapján a fővárosi forgalmizavar-elhárításhoz. Az intézkedés lényege, hogy az eddig a VIII. kerületből startoló kék lámpás, azaz elsődleges megkülönböztető jelzéssel ellátott riadós szállítójárművei helyett a kőbányai Kozma utcából induló, jóval lassabb, sárga lámpás lopóautókat kell riasztani, ha eldugul az utca egy hanyagul parkoló jármű miatt, és a buszok, trolik elakadnak. Többen növekvő dugókra számítanak, a hivatalos indok: racionalizálás.”!
Nem kell nagy ész hozzá, hogy az eredmény: „EZ TÖBB, A TERÜLETEN DOLGOZÓ SZAKEMBER SZERINT AZT JELENTHETI, HOGY A NAPI SZINTŰ AKADÁLYOK MIATT A BELVÁROSI BUSZ- ÉS TROLIHÁLÓZAT GYAKORLATILAG ÖSSZEOMOLHAT.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.