Kósa Lajos elmondása szerint ez lesz a két fő irány, azt ígérte, jó néhány javaslatuk lesz a családtámogatásokra.

(Forrás: hvg.hu)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Mi emelkedett te idióta a ???
A halálozás a születésekhez viszonyítva NA EZ EMELKEDETT !!!
Azért mert ti hazudtok nem mindenki hülye ám !!!
kereső
"gazdaságvédelmi programot"?- még mi az amit meg akar szerezni orbán?, növelve zsarolási potenciálját az ország ellen.Stratégiai ágazatok már mind a kezében vannak...aztán mindenki gondoljon azt amit akar.
kereső
"Kósa közölte, hogy az őszi ülésszakban tovább bővítenék a családtámogatási rendszert, mert céljuk, hogy a magyar népesség növekedési pályára álljon. "- hogy is van ez? Mármint az, hogy ma már minden 5-6. magyar gyermek külföldön születik ( évente 1500-1700),mindenféle családtámogatási hókusz-pókusz nélkül.Az egyéb intézkedések meg pont ellenkező hatással vannak a népesség szaporodásra.
advocat
Lajos! Ennyire hülye nem lehetsz! Te is tudod, hogy rendes fizetést kell kapni. És majd abból lehet "rendesen" gyereket is nevelni. Csak a felét amit az osztrákok, és máris minde jobban menne. Bár akkor Lölőnek és barátainak kevesebb jutna. De valamit valamiért.
advocat
@kereső: Progaram. Mint a komenizmusban. Nem tanultak ezek semmit! Csak alaklamazzák marxengelslenin elvtárs őrültségeit. Bár Marx és Engels valójában mást akart, de ez lett belőle.
lusta
Ennek a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk családvédelmi akciói nyomán az igazán rászorulók egyre szegényebbek lesznek, a gazdagok meg egyre gazdagabbak.
magyarbakancs
28Kritériumnak kell meg felelni.
A falusi csoknál.
mire az egyiket teljesíted az igazolás lejár és kezdesz előröl
azösszeskibanévfoglalt
családvéédelmi? mi van a nem családosokkal, faszjancsi? nem nyithat mki menyasszinyiruha-kölcsönzőt...
Nessy
Tisztelt pártunk és kormányunk! Szeretnék közölni önökkel egy nagyon meglepő dolgot! A családhoz a idős szülők is hozzátartoznak jobb helyeken! Jelenleg még nélkülük nincsenek fiatal "családok"! Vagy a "mór megtette kötelességét, a mór mehet"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.