Megnéztük, milyen feltételekkel veszi át a főváros irányítását Karácsony Gergely és az ellenzéki többségű közgyűlés. A költségvetés helyzete nem megnyugtató, a város sok ponton van kiszolgáltatva a kormánynak. Nagy csaták és kreatív megoldások várhatók az új forrásokért.

(Forrás: Index)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@reagens: ma, 07:48; A fővárosban a kerületek többségét – 14 – ellenzéki jelöltek húzták be. Ezek között van a parkolási maffiáról híres Ferencváros és a Budai Várnegyedet is magába foglaló I. kerület. Az újdonsült polgármesterek olyan információ birtokába kerültek, amivel végre felelősségre vonhatják a kerületet eddig vezetőket. Bizonyítékok tucatjai állnak majd rendelkezésükre, amivel a NER egy jó része könnyen sarokba szorítható. Elég csak az első kerületre gondolni, ahol az eddigi fideszes polgármester, Nagy Gábor Tamás végső soron kiárusította a fél kerületet a NER elitje számára. Önkormányzati lakások tucatjait kapták fideszes potentátok és rokonaik, amelyek Váradiné Naszály Márta győzelmével veszélybe kerültek. Persze érdemes azzal számolni, hogy az iratmegsemmisítők a főváros elvesztését követő hírek után azonnal működésbe léptek és egész éjszaka bizonyítékok tucatjait semmisítették meg városszerte. Nem mindent lehet azonban egyik napról a másikra eltüntetni, hiszen nem vagyok abban olyan biztos, hogy a fidesz komolyan számolt azzal, hogy elveszítheti a főváros mellett 10 megyeszékhelyét is. Orbán és stábja képtelen volt leplezni azt, hogy vereséget szenvedtek, hiszen ehhez nincs hozzászokva egyikük sem. Nem hitték azt, hogy egyszer csak felébrednek a városok lakói és megálljt parancsolnak.Végre a mai naptól kezdve megindulhat a felelősségrevonás, amely politikusok tucatjait teheti tönkre és juttathatja rács mögé. A döntés lehetősége a győztes ellenzéki pártok kezében van. 2019. október 14-vel egy új időszámítás kezdődik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@reagens: A tömeges iratmegsemmisítések ténydolgok! Már csak ez önmaga bűncselekmény! Nem lehet véletlen, hogy a török jóbaráttól elsősorban tömegoszlatásra, lázongás leverésére való harcjárműveket rendelt fénylő csillagunk, mely már könnygázspriccnivel is fel van szerelve. Ezeket nem háborúzni szánják, vagy ha igen, civil tömeg ellen akarják bevetni. Persze, hogy nem adná át a fénylő csillag a hatalmát, se most, se a közeljövőben, sem 2022-ben. Már 2002-ben úgy álltak hozzá az akkori választáshoz, hogy meg kell nyerni, különben mennek mind a börtönbe. Az MSZP balfékségén is múlott, hogy nem lett belőle semmi. Azóta nagyságrendekkel súlyosabb bűnöket követtek el. Pécsen, Jászberényben, vagy akár a budapesti kerületekben is komoly változásokat hozhat el az, hogy végre olyan emberek kerültek a települések, vagy kerületek élére, akiknek érdekük az, hogy a mocsoktól megtisztítsák az újonnan átvett területeket. Nem korrupt droidokra, hanem becsületes szakemberekre van szükségük, akiket ma már talán nehezebben lehet találni, mint egy bármely rokonát pénzért eladó, gerinctelen NER növendéket.
reagens
@Eladott Ország: Honnan tudod, hogy mit, mikor és miért semmisítettek meg? Egyébként az iratmegsemmisítés mióta bűncselekmény? Látszik, iratok közelében soha nem dolgoztál!
Tömegoszlatás! 2006 óta mikor gyűlt itt össze "tömeg" Budapesten? Az a hatvan nyugger nem tömeg, akiket a roncsellenzék mozgósít! Azokhoz talicska is elég, nem kell rendőrségi jármű! :-)
Becsületes és szakember a roncsellenzéki térfélen nincs. Egyszerűen a becsületesség összeegyeztethetetlen az ellenzéki léttel!
Eladott Ország
@reagens: tegnap, 10:28; Az éjszaka leple alatt viszik ki az iratokat az I. kerületi önkormányzatból. Az alábbi videót 2019.10.16-án szerda este 11 után készült:
www.facebook.com/watch/?v=2294241944221247
Üres Irattartók a ferencvárosi önkormányzatnál: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/10/73399731_1433981460074472_4259426879712264192_n.jpg
Több helyen teherautónyi mennyiségben vittek el fontos iratokat – de valós rendőrségi munka hiányában ez nem is csoda –, amelyek bizonyíthatták volna, hogy maffiaszerűen lopták szét a rájuk bízott kerületeket és városokat. Ezzel pontosan tisztában volt mindenki, mégsem sikerült megállítani őket. Minden gond nélkül takarították ki az irodáikat Ferencvárostól Miskolcig azok az egykori polgármesterek, akik egy jogállamban hamarosan már csak a börtönkosztot élvezhetnék. Hogy ez Magyarországon valaha is meg fog-e történni, azt ebben a pillanatban sem lehet tudni. Ha Polt Péter marad a legfőbb ügyész, Pintér Sándor pedig a belügyminiszter, akkor sok jóra nem lehet számítani, hiszen az ő munkájuk következménye is az, hogy a kormánypárti polgármesterek megtehették azt, amit megtettek.
fideszessel vitázni olyan...
uploads.disquscdn.com/images/dc359658775ef35236a5f0e384c109c4d43e657d92ef0882f23bdabac889d0cb.jpg?w=600&h=465
Orbán beteg! A Münchausen szindróma nem gyógyítható, csak a betegség hordozójának elföldelésével! Amíg ez a despota bűnöző szabadlábon van nem lesz váltás, a zsírcigány egyre erőszakosabb lesz! Lassan szétpukkad mint egy lufi, az agya is elzsírosodott már!
reagens
@Eladott Ország: Alátámasztatlan rémhírterjesztés!
kokopelli
@Eladott Ország: ...neki csak Háry János szindrómája lehet! Ő egy "csiszta mátyár csávó",csak egy kicsit
tovább maradt anno a "hívó"-ban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. November 26., 08:42
Meztelen fotót osztott meg magáról Jennifer Lopez
Itthon - 2020. November 26., 08:30
Borbély Alexandra is elkapta a koronavírust
Itthon - 2020. November 26., 07:44
Elkapta a koronavírust Kis Grófo