Ambivalens érzései vannak Kövér Lászlónak, ha a rendszerváltásra gondol. A házelnök csaknem két órán át beszélt az NKE-n. – Tisztelt hölgyeim és uraim. Nyugaton a helyzet reménytelen – jelentette ki Kövér László házelnök kedd este, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatóinak. Az intézmény a Ludovika Szabadegyetem sorozat részeként azért hívta meg a Fidesz emblematikus figuráját, hogy a párt megalakulásáról beszéljen. Kövért először a megjelenésért, másodszor pedig a köszönésért tapsolták meg az érdeklődök. A házelnök stábja ugyanakkor résen volt: hiába volt baráti a környezet, Kövér beszélgetőtársa leszögezte, a sajtó nem tehet fel kérdéseket, az egyetemisták viszont – írásban – igen. Itt derült ki, hogy Kövér még ilyen helyzetben is képes „felrobbanni”, például amikor azt fejtegette, hogy Biszku Béla „hiába halt már meg, egy utolsó, mocskos gyilkos.” – Szégyen a magyar társadalomnak és a rendszerváltásnak, hogy nem a börtönben érte a halál – jelezte Kövér László. Kövér – minden...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez a szaros ócska komcsi nem viccel: "az állam iránt elkötelezett réteget képezzen az intézmény."
szaboria1
Kövérnek is kezd az elme állapota romlani kezeltesse magát, mert a düh kitörése a diliházba jutáshoz fog vezetni.
silber13
Kövér Lacikánaksemmi keresnibóalója a parlamentben! Gá

A sosem volt normális Kövér Lacusnak semmi keresnivalója nincs a parlamentben
RonaGyuri
a cenzor tobzódik, már a portfolio.hu is tilos!!

Na ez tényleg orvosi eset

a derék portfolia.hu két cikke is foglakozik az egészségüggyel

Egyfelől „Figyelmeztet a legnagyobb hazai magánklinika alapítója: kritikus szakaszba érkezett a magyar egészségügy válsága”, ami meglehetősen lesújtó képet fest.
Ezzel szemben a „Megszólalt Orbán Viktor a magyar egészségügyről” egyenesen korkép-kórkép. Lévén a jobbikos képviselő az egészségügy rossz állapotáról kérdezte, arról értekezett, hogy a képviselő összeáll a 2010 előtti hatalommal! =))
Ami azt mutatja, hogy az egészségügy állapota Őfenesége elmeállapotához képest még csak-csak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.