1956 hősei tudták, ha folytatódik a szovjet világ, a magyar életből semmi nem marad - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Zeneakadémián mondott ünnepi beszédében. Nem úszta meg bekiabálók nélkül: durván 10 ember várta a beszéd végén a kijáratnál.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Már mint azzal, hogy az egyetemisták nem előre kitervelten csináltak forradalmat,
.
--- Menzán ettek, majd forradalmat csináltak
.
www.origo.hu/tafelspicc/20151023-menzan-ettek-majd-forradalmat-csinaltak-1956-gasztronomia.html
.
Azok után őfélesége is reszkethet, hogy jinyírta a Magyar Köztársaságot,
.
--- A III. Magyar Köztársaság kikiáltása (1989)
.
www.youtube.com/watch?v=ANvHmcbQ8EI
.
Magyar KÖZTÁRSASÁG Élt: 1989.10.23 12:00:00-tól 2011.12.31 23:59:59-ig...
.
A mai nap valójában GYÁSZ NAP őféleségének köszönhetően!!!
namihami
Különösen a 23.-a utáni események. Leginkább a Köztársaság téren kivégzett és megnyúzott kékparolis (tehát egyszerűen besorozott és odavezényelt) kiskatonákkal való ""becsületes és tisztakezű hős forradalmáraink"" gyilkosságai voltak erkölcsi magaslatok. Azok ellen az egyszerű sorkatonák ellen, akiket a balsorsuk és a katonai vezetés rendelt oda, kötelezettségszerűen. Csak ez sem illik bele a ""szabadságharc"" világképébe, ezért nincs is. Csak a Corvin közi ""hősök"", akik a megfelelő pillanatban felvették a nyúlcipőt és itthagyták ezeket a kis hülye fiatalokat, akik azt se tudták (szinte), hogy mit csinálnak a börtönből kieresztett "" forradalmárok"".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.