A stadionépítési láz, valamint a foci támogatását és az egészségügy egyre súlyosabb helyzetét állítja szembe egymással helyszíni riportjában a New York Times. Átfogó cikk jelent meg a New York Times online kiadásában szombaton (és ugyanez jelenik meg a vasárnapi nyomtatott verzióban is) a magyar egészségügy egyre romló állapotáról. A cikk azzal a felütéssel indul, hogy egymással szembeállítja a felcsúti Pancho Arénát és Fejér Megye legnagyobb kórházát, a székesfehérvári Szent György kórházat.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S persze majd csodálkoznak, ha Őfenesége is lemondja a lapot! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Trump után Orbán is felmondja?

cikk jelent meg a New York Timesban szombaton a magyar egészségügy egyre romló állapotáról.

A „In Hungary, Viktor Orban Showers Money on Stadiums, Less So on Hospitals By Patrick Kingsley and Benjamin Novak ” cikknek már a felütése sem, piskóta: „FELCSUT, Hungary”!!!
S a melléklet kép sem az:

(static01.nyt.com/images/2019/10/27/world/27Orban-Health-Soccer/merlin_150171258_d34f323b-e2c5-4843-9b09-ad30b448d759-jumbo.jpg?quality=90&auto=webp).
S a karakter: „The contrast reflects the priorities of Mr. Orban, who has become one of Europe’s most powerful far-right leaders by presenting himself as a nationalist champion of ordinary Hungarians and a scourge of European elites.”!
lampa laz
Na ugye, lepipáltuk az amerikai Vészhelyzetet. Igaz kásler mester nem egy George Clooney, de a miénk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.