2018-as gyanús költések nyomában jártak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbán évtizedek óta gyanúsan sokat költ, azt nem vizsgálják??? =))
Béla333
Mit kerestek, mit kerestek?
Bármit, amivel zsarolni lehet őket!
Hogy találtak-e, az majd 1-2 hónap múlva kiderül, ha belesimulnak az ellenzéki posványba, akkor van zsarolható anyag, ha továbbra is vigéckednek, akkor nincs!
Nyírfa
Szőrös, patás lóláb...fidesz-lóláb.
RonaGyuri
Szövegértés, szövegértelmezés

igazi 2 in 1 a témában a derék ÁSZ-osok kinyilatkozásában

A múlt évszázad közepének érdekes jelszava volt a múk, ha nem is ennek példájára a núk –novemberben újra kezdjük, de ők szorgalmasak és már októberben nyüzsiznek – is létrejött. legalább is a derék ÁSZ ismét nekirontott a Momentumnak.
Nos ez egy dolog és valójában igencsak érthető, főleg annak fényében hogy a januári attakot követően a párt az egyik - hanem a - legerősebb pártja lett! =))
Az igazi poén a kiadott közleményük. Különösen annak egy mondata: „Az ÁSZ minden pártot azonos törvényi előírások és eljárási szabályok szerint ellenőriz.!
Nos ez egyértelmű. kévén taxatíve nincsenek külön-előírások a különféle pártokra. Azonban azok értése és értelmezése, nos az erősen case-sensitive!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.