Az újraválasztott kispesti képviselő méltaltankodik, hogy kizárták az MSZP-ből, pedig be sem bizonyították, hogy valóban ő rendezgeti bankkártyával utcákba a fehér port az elhíresült videón.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Valójában orbanisztánban, a jogászok kRÉMje hozta divatba, hogy az évek múlva a bíróság által felmentetteket vezetőszáron mutogatták/ják, mint az állatkertben a majmokat, amelynek Tocsik Márta volt az első ÁLDOZATA!
.
((((( A jogban az ártatlanság vélelme alkotmányos alapelv, amely szerint senki sem tekinthető bűnösnek mindaddig, amíg a büntetőjogi felelősségét a bíróság jogerős határozata nem állapította meg.[1] Az ártatlanság vélelme a bűnösség vélelmének tilalma. Az ártatlanság vélelmének elsősorban a büntetőeljárásban és a szabálysértési eljárásban kell érvényesülnie. )))))
.
Dominus vobiscum ectum pirituum!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.