A szervezetet a norvég társszervezete díjazta az Andrej Szaharov Szabadság Díjjal. Nemzetközi elismerésben részesül a Magyar Helsinki Bizottság, a Norwegian Helsinki Committee pénteken jelentette be, hogy Andrej Szaharov Szabadság Díjjal jutalmazza a társszervezetét.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
@RonaGyuri: Magyarellenes, idegen migráncs vagy csak itt és addig amíg tűrik a pofátlanságodat és szájalsz itt hülyeségeket. Tik tak. Jön az idő. :-)))))))
silber13
@reagens: Jobban tennéd, ha dolgoznál is valamit, akkor nem jutna időd a kapitális marhaságaidra. Bár a munádban nem hinném, hogy sok köszönet lenne, mert ugye nem dolgoztál sosrem és nem is értesz a gűlölködésen seggnyaláson kívül semmihez! Mellesleg tanuld meg a migráns szó helyes leírását! De még arra is képtelen vagy!:-)))))
reagens
@silber13: Te honnan tudnád mi a munka élősködő libsi? Egy fekély vagy a nemzet testén.
silber13
@reagens: Bruhahaha!!! Töröld meg az orrod kis Takonypolc! Ezek vagytok ti: Elmebeteg libsizés idegbeteg migránsozás, hazaárulózás, de a szavak jelentéséről fingotok nincs. Csak lökitek az óhéber szöveget, egy nagyobb baksis reményében de lófingot sem kaptok, kivált a te - mániákus munkakerülő - fajtád!:-)))))))))
Nessy
Gratulálok nekik! További eredményes munkát kivánok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.